FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TEREK 0-2

SINUCIDERE! Steaua a pierdut amicalul cu Terek din cauza gafelor lui Bicfalvi şi Tătăruşanu

Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua +14   FOTO
Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua

Articol de , - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Steaua a pierdut primul amical al celui de-al doilea stagiu, 0-2 cu Terek Groznîi, după un penalty inutil făcut de Bicfalvi şi o gafă de proporţii a lui Tătăruşanu

Stoichiţă a păstrat fix acelaşi "11" ca şi în meciul precedent, cu Lokomotiv Sofia, însă evoluţia n-a mai fost la fel. Chiar dacă a avut ocazii şi a ratat mult, evoluţia echipei a lăsat de dorit, iar scorul de 2-0 pentru ruşi trebuie să tragă un semnal de alarmă în Ghencea.
Vezi rezumatul meciului Steaua - Terek 0-2  (video)

Patru mîini moarte
În primele 45 de minute, Stoichiţă a avut măcar 4 jucători în minus pe teren. Jelev n-a jucat chiar pentru adversari, dar în mod sigur nici pentru Steaua, în vreme ce cuplul Toja - Bicfalvi părea desprins din alt film. Greşeli de plasament, zero randament ofensiv şi multe pase greşite. Nici Arman Karamian nu a avut realizări, dar chiar şi aşa golul primit a venit doar după ce Bicfalvi a făcut un fault aiurea în careu, undeva în lateral, după ce fusese ridiculizat de adversarul direct.

Golanski, cel mai bun

Stoichiţă poate trece ca un cîştig în prima repriză doar prestaţia lui Golanski. A fost atent în apărare şi a urcat extrem de mult şi eficient. A avut şi două şuturi la poartă, dintre care unul la o palmă de bară. E, fără discuţie, titularul postului de fundaş dreapta, chiar dacă mai are contract doar pînă la vară.

Kapetanos, ratangiu de serviciu
Stoichiţă a schimbat echipa la pauză şi primele 15 minute păreau că au modificat raportul de forţe. Însă Kapetanos a irosit trei mari ocazii, dintre care care una singur-singurel cu portarul, la 7 metri!

Tătăruşanu l-a imitat pe Zapata
Şi pentru ca ziua neagră a Stelei să fie completă, a ieşit la rampă şi Tătăruşanu. Acesta a luat un gol de , şutul unui adversar din lovitură liberă laterală ducîndu-se direct în poartă, pe lîngă mîinile unui portar care parcă dormea. 0-2 cu Terek, primul eşec, şi Stoichiţă s-a prăbuşit pe scaun la final, punîndu-şi mîinile în cap. Situaţia nu e roz.

Steaua - Terek Groznîi (Rusia, Liga I) 0-2
Steaua, prima repriză: Zapata - Golanski, Jelev, E. Baciu, P. Marin - Nicoliţă, Bicfalvi, Toja, Arman Karamian - Cr. Tănase, Surdu
Steaua, repriza a doua: Tătăruşanu - Parpas, Tudose, E. Baciu, P. Marin (66, Arman Karamian)- Szekely, Pleşan, Ov. Petre, Artiom Karamian - Kapetanos, Stancu

Celelalte amicale din pauza de iarnă
Steaua - Lokomotiv Sofia 3-2
Goluri: Tănase, B. Stancu (2)
Steaua - NK Rijeka 1-1
Gol: Szekely
Steaua - Vasas Budapesta 2-0
Goluri: Tănase, Kapetanos
Steaua - Red Bull Salzburg 1-1
Gol: B. Stancu
Steaua - Şahtior Doneţk 0-1

10 zile o mai despart pe Steaua de primul meci oficial din 2010, întîlnirea cu Ceahlăul, care se va desfăşura sîmbătă, 20 februarie, în Ghencea

Mîine, ultimul amical
Steaua va disputa mîine seară ultima partidă de verificare din pauza de iarnă şi dacă startul returului nu se va amîna va fi cel din urmă meci amical pînă la partida cu Ceahlăul, din etapa a 18-a. Mîine, adversara steliştilor va fi BATE Borisov, campioana Belarusului. Întîlnirea va începe la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport. Steaua va reveni în ţară vineri după-amiază.

Riciu, secundul lui Stoichiţă
La partida de aseară a Stelei au fost prezenţi şi Mircea Rădulescu, Emil Săndoi şi Florin Constantinovici, toţi veniţi cu sarcini precise din partea selecţionerului Răzvan Lucescu. Stoichiţă l-a luat pe primul dintre ei şi l-a aşezat pe banca tehnică. "Vin pe bancă, dar nu vorbim de fotbal, ca să nu se interpreteze", i-a spus Riciu lui Stoichiţă.

Şedinţă imediat după meci
După fluierul de final al partidei, staff-ul tehnic şi administrativ al Stelei a intrat într-o minişedinţă chiar pe teren. Stoichiţă gesticula extrem de nervos în faţa lui Argăseală, Panduru şi Marius Ianuli, spunîndu-le acestora că trebuie neapărat să aducă un fundaş central. "E nevoie neapărat de un stoper, o spun de multă vreme, dar nu s-a rezolvat nimic!", a spus în acea şedinţă "Lippi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
forumer
forumer  •  10 Februarie 2010, 17:21

dinamoe - ARKA GDYNIA 0-2, inca un rezultat mare pt cea mai mare blatista a lumii moderne, se aude simply_red ? Si scoate Liverpool de la echipa favorita, ca ii faci de ras, esti un om mic, neinsemnat si plin de ura si frustrari. Refuleaza in alta parte, nu te vrea nimeni aici.

 •  10 Februarie 2010, 13:19

Bai fratilor, asta este exprimare de jurnalisti profesionisti ? Ia mai cititi o data articolul... vedeti, sunteti mandrii de el? Bai Vochin, tu ii platesti p-astia sa abereze cum aberez eu pe blogul personal ??!?!? PS: "Situaţia nu e roz."

 •  10 Februarie 2010, 11:17
Postat de pe 10 Februarie 2010, 11:00

mai copile....vad ca incerci sa pari altceva decat ceea ce esti(adica un nimic).vorbesti de blaturile facute de steaua si butoane si brichete.uiti de performantele europene care sunt de necontestat.acolo nu au fost brichete sau orice alte dude.Motiv pentru care,simplu,iti transmit faptul ca esti limitat,opac si (desi m-am chinuit sa gasesc un sinonim pentru cuvantul imbecil am ajuns la concluzia ca ti se potriveste cel mai mult)imbecil....

nu exista nicio legatura intre steaua bucuresti echipa MApN care a obtinut acele performante si echipa asta penibila a interlopului becali...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează