FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-CEAHLĂUL 1-3

Site-ul Stelei: "O sărbătoare s-a transformat într-un coşmar!"

szekely, mijlocas, steaua
szekely, mijlocas, steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2010 00:00

Site-ul oficial al Stelei a prezentat o cronică a meciului cu Ceahlăul de aseară, în care se comentează evoluţia echipei din prima etapă a returului, considerată "surprinzătoare".

"Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare la care au asistat aproximativ 10.000 de spectatori s-a transformat într-un coşmar, alimentat şi de comportamentul spectatorilor, care au aruncat bulgări de zăpadă pe teren, determinînd oprirea partidei în minutul 61", notează sursa citată.

Comentariul se încheie, totuşi,  într-o notă optimistă: "Roş-albaştrii aşteaptă acum partida din deplasare, de duminica viitoare, împotriva liderului CFR Cluj, unde speră să obţină un rezultat bun, care să facă uitat acest eşec usturător".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
neaga1900
neaga1900  •  21 Februarie 2010, 17:16
Postat de pe 21 Februarie 2010, 15:30

Neaga1900, amice ai o mentalitate de copil.

Tinand cont de asezarea cuvintelor in propozitia formulata de catre tine , cat si de mesajul , pe care doresti , sa il transmiti, tu , nu ai mai mult de 17 ani!Iar , daca ii ai e vai si amar-situatia devine grava pentru cei din jurul tau!

 •  21 Februarie 2010, 15:30

Neaga1900, amice ai o mentalitate de copil.

 •  21 Februarie 2010, 15:29

daca ati fi intradevar suporteri adevarati ati sustine steaua,in tur steaua a jucat mai bine in deplasare si acasa a avut rezultate foarte slabe datorita presiunii puse de suporteri,lucrul asta ar trebui sa va dea de gandit!!!!!pana la urma ii dau dreptate lui becali,multi dintre ei sunt drogati si lucruri slabe.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează