FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Situaţie halucinantă! Vasile Maftei povesteşte clipele petrecute la CFR » Nu şi-a primit banii dintr-un motiv incredibil

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 20:55

Fundaşul Concordiei Chiajna, Vasile Maftei, a vorbit despre perioada petrecută la CFR Cluj, unde problemele cu banii erau la ordinea zilei. 

"Am depus un memoriu la sfîrşitul lunii iunie, am avut cîştig de cauză şi, normal, Comisia de Disciplină trebuia să pună în aplicare decizia, ceea ce nu s-a întîmplat, invocînd diverse motive.

Prima oară cei de acolo au spus că nu a mers faxul, apoi au trimis o scrisoare recomandată pe care nu primit-o nimeni. Au fost vreo 20 de termene în total.

N-am avut nici o primă. La CFR se promiteau multe, nu luam prime nici cînd eram în Liga Campionilor!", a spus Vasile Maftei la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
afc13
afc13  •  18 Februarie 2015, 16:13

Nimic nu e adevarat din acest articol. Gspaula inventeaza tot felul de mizerii numai ca sa manipuleze. Intr-o tara civilizata asa ceva nu s-ar admite. Dar din pacate jungla e mare... (reactia lui Maftei la asemenea articole : (incepe sa rada) - dar tu chiar mai crezi ce se scrie in gsp?) Cam asa stam cu dragul nostru GSPaula, finantat de sefii din jungla...

daniaania
daniaania  •  18 Februarie 2015, 11:49

Un material care doreste sa arunce cu noroi in CFR. Toate echipele au probleme cu banii, se stie, asa ca mai terminati cu prostiile si scrieti despre alte echipe cu probleme si mai mari!!!!

ancacfrcluj
ancacfrcluj  •  17 Februarie 2015, 13:27

Am citit acest articol de cateva ori si tot nu-mi dau seama care este acel "'motiv incredibil''despre care spune maria-sa GSP-istul?Ma ajutati,va rog?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează