FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 21:00

Situație incredibilă la o echipă din Liga 1 » Firma de pază întrerupe colaborarea cu clubul din cauza datoriilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 18:45

Pandurii Târgu Jiu este într-o situație disperată din punct de vedere financiar. Asta se vede și din ultima decizie luată de firma de pază care colabora cu clubul gorjean.

Clubul care a terminat anul 3 pe locul în în Liga 1 nu va mai beneficia de serviciile de pază ale firmei SMB SRL, dar această decizie va intra în vigoare după meciul de sâmbătă dintre Pandurii și Steaua.

"Meciul cu Steaua, de sâmbătă, va fi ultimul la care societatea noastră mai asigură măsurile de ordine și siguranță. Beneficiarul nostru, echipa de fotbal CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu, de cinci luni, nu a mai achitat serviciile prestate. Cu toate acestea, fiind declarați suporteri şi iubitori ai acestei echipe, am continuat cu resurse proprii să executăm aceste servicii.

Din păcate suntem în situaţia de a nu mai putea plăti agenţii de securitate, iar aceştia refuză să mai meargă la evenimente. Regretăm această situație! Facem un apel la acţionarii clubului, la oamenii politici, care roiesc în jurul acestei echipe doar când au posibilitatea să culeagă imagine, să identifice o soluție, oricare ar fi ea, chiar şi găsirea unei alte firme de pază, pentru ca echipa de fotbal să nu fie penalizată”, a spus Sorin Graure, directorul tehnic al SC SMB SRL, conform Dolce.

"Am transmis acționarilor clubului problema apărută cu firma de pază. Am fost mandatat să discut cu reprezentanții firmei despre datoria înregistrată și despre modalitatea de achitare parțială după meciul cu Steaua. Cu siguranță firma de pază va rămâne sub contract cu Pandurii” Narcis Răducan pentru Mediafax

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează