FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Slăbeşte Steaua europeană! » Lotul pentru meciul cu Twente se subţiază pe zi ce trece

Chiricheş se află printre jucătorii care pot evolua în dubla cu Twente.
Chiricheş se află printre jucătorii care pot evolua în dubla cu Twente.

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 20:14

Emeghara şi Galamaz au plecat deja, Latovlevici se pregăteşte de un transfer, Bourceanu e suspendat şi numai trei fotbalişti pot apărea pe listă în locul lor.

Steaua îşi întăreşte echipa pentru campionat şi o şubrezeşte pe cea de Europa! Campania de achiziţii impresionantă a roş-albaştrilor, începută cu Dănănae, cu Chiricheş şi cu Chipciu, trei internaţionali români, şi care va fi continuată, probabil, cu Wesley, n-o să-i ajute prea tare în "16"-imile Europa League. Contra lui Twente, Ilie Stan se va chinui să alinieze un "11" decent.

Dintre achiziţii, doar primele trei nume vor fi trecute pe lista UEFA, fiindcă Wesley a devenit neeligibil, el evoluînd deja în această competiţie pentru FC Vaslui. Cele trei noutăţi nu sînt suficiente! Numărul celor care dispar de pe listă e mai numeros: Emeghara şi Galamaz au fost disponibilizaţi şi va mai pleca şi Latovlevici. Iar Bourceanu e suspendat pentru prima manşă cu Twente, de pe 16 februarie.

Indiferent de mutările pe care Steaua le va mai face pe piaţa transferurilor în perioada care urmează, Ilie Stan are de completat un puzzle complicat. Echipa de start contra olandezilor e greu de alcătuit, fiindcă apar găuri oricum ai muta jucătorii. Cu Brandan fundaş stînga, nu mai rămîn suficienţi mijlocaşi. Dar dacă Ilie îl lasă pe argentinian mijlocaş central, nu-i rămîne decît să rişte cu tînărul Valeriu Lupu "lateral" stînga.

Cum poate să arate Steaua cu Twente: Tătăruşanu - Dănănae, Geraldo, Chiricheş, V. Lupu - Chipciu, Prepeliţă, Brandan, Tănase - Nikolici, Rusescu
Rezerve: Stanca, Gardoş, Iliev, Martinovici, Răduţ, M. Costea, Tatu, Fl. Costea

Lotul pe care-l vor înscrie roş-albaştrii pentru fazele eliminatorii din Europa League:
Portari: Tătăruşanu, Stanca, Cojocaru
Fundaşi: Dănănae, Gardoş, Chiricheş, Geraldo, Iliev, Martinovici, Brandan, Mustaţă, V. Lupu
Mijlocaşi: Chipciu, Prepeliţă, Bourceanu (suspendat), Tănase, Răduţ, I. Roşu, Năstăsie
Atacanţi: Tatu, Nikolici, Rusescu, Fl. Costea, M. Costea

"Aş mai vrea doi-trei jucători. Şi dacă pleacă Latovlevici, mi-ar mai trebui şi un jucător pe bandă stîngă" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

"Chipciu e un transfer foarte bun, iar Dănănae a semnat pe şase luni şi va continua dacă va demonstra în perioada asta că e un fotbalist bun" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

"Ne-am înteles pentru Wesley"

Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, spune că a ajuns la o înţelegere cu Gigi Becali în privinţa trecerii lui Wesley la Steaua. "Am bătut palma cu Gigi. El va plăti o sumă de bani plus Bicfalvi pentru a-l lua pe Wesley", a spus vasluianul. Steaua va trebui să negocieze acum direct cu brazilianul pentru semnarea contractului. Wesley cîştigă la Vaslui 400.000 de euro.

Twente îşi vinde portarul
Viitoarea adversară a Stelei în Europa League, Twente, ar putea rămîne fără portarul Mihailov. Acesta e dorit în Anglia, de Tottenham, londonezii fiind dispuşi să ofere 6 milioane de euro pentru goal-keeperul de 23 de ani. Dacă se vor despărţi de bulgar, olandezii mai au în lot un portar de 41 de ani, pe Boschker, şi unul de 21 de ani, Marsman.

Surdu are de luat 35.000 de euro
Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cardu LPF i-a dat dreptate lui Romeo Surdu în disputa financiară cu Steaua. Astfel, actualul atacant al lui Rapid are de primit din partea roş-albaştrilor restanţe financiare în valoare de 35.000 de euro, reprezentînd plata salariilor pe ultimele 3 luni petrecute de acesta în Ghencea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
vavact
vavact  •  22 Decembrie 2011, 15:40
Postat de vasglo pe 22 Decembrie 2011, 11:25

Astia scriu numai sa scrie. Unde mai pui ca l-au uitat pe Tibi Balan, care acum poate fi inscris si la Uefa.. Cica"Steaua slabita in Europa"?!! Pleaca sigur numai doi (Galamaz si Emeghara), cu Latovlevici nu se stie inca, iar de venit vin Chiriches, Dananae, Machado, Chipciu si reintra in carti pentru UEFA, Gabi Matei, Radut, Tibi Blan. Deci, ies 3 (inclusiv Bourceanu pentru tur), posibil 4 (Latovlevici), si intra 7. Foarte slabita Steaua, nu-i asa, jurnalistul lu' peshte?!...

Nu intră 7 jucători, boule. Steaua are voie să facă doar 3 schimbări lotului pe care l-a înscris la începutul grupelor.

relu92
relu92  •  22 Decembrie 2011, 15:27

unde mai pui k dak pleaca latovlevici vine sepsi care e eligibil pentru meciul cu twente...

claudiub_80
claudiub_80  •  22 Decembrie 2011, 14:00
Postat de dugme pe 22 Decembrie 2011, 11:30

Iar ati pascut altfel de iarba oilor.....!!!! Europa voastra e in Romania pe maidane cu jucatori de 2 lei pe care ii faceti voi cu valori supraevaluate .... ramaneti pe pamant ca aveti pasunile voastre si faceti pe placul stapinului vostru ca altfel se supara si isi ia steoaia si pleaca pe alte maidane din BuCUResti

impuscate sa nu te mai chinui!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează