FOTBAL  »  Superliga  »  CHELSEA - STEAUA 1-0

Slabi în Ligă, campioni la caterincă! Jucătorii Stelei nu par afectaţi de înfrîngerea cu Chelsea

Piovaccari s-a imaginat salvatorul lumii +1   FOTO
Piovaccari s-a imaginat salvatorul lumii

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 decembrie 2013 21:39

Steaua a bifat miercuri un record negru în Champions League, însă jucătorii nu par deloc afectaţi, Piovaccari şi Latovlevici amuzîndu-se ieri cu două poze pe care le-au postat la statusul whatsapp-ului lor.

0-1 cu Chelsea, ultimul loc în grupă, nici o victorie în Ligă de 23 de meciuri consecutive, record negru all-time mondial, plus nu mai puţin de 9 partide bifate în Europa la rînd, în perioada iulie - decembrie 2013, fără succes.

Cu toate acestea, jucătorii Stelei par cel mai puţin afectaţi de situaţia stînjenitoare în care se regăseşte clubul lor, iar unii dintre ei au avut timp chiar ieri, cînd echipa s-a întors de la Londra la Piatra Neamţ, să se amuze şi să recurgă la caterincă.

Prin intermediul uneia dintre cele mai folosite reţele de comunicare de pe smartphone-uri, aplicaţia whatsapp, Piovaccari şi Latovlevici, care au evoluat inclusiv miercuri, pe Stamford Bridge, au făcut deliciul colegilor şi nu numai. În ce mod?

Şi-au postat la status fotografii haioase chiar cu ei. Piovaccari, deşi n-a mai marcat în campionat de pe 5 octombrie, se crede Superman şi şi-a pus o poză în care apare îmbrăcat în costumul celebrului supererou, în timp ce fundaşul stînga arată o fotografie la care şi-a adăugat o podoabă capilară de invidiat.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Laude pentru Chipciu
Sorin Paraschiv, fostul căpitan şi jucător al Stelei, are numai cuvinte de laudă pentru Alexandru Chipciu, dar consideră că steliştii nu fac eforturi suficiente să-l readucă la forma maximă: "Toată lumea aşteaptă de la Chipciu să facă meciuri bune chiar dacă nu e în formă. Are calităţi şi are forţă. Înainte de accidentare era cel mai bun de la Steaua! Cînd ai un asemenea jucător, trebuie să îl reintegrezi. Vă dau exemplul din 2005, cînd Dică a venit după o accidentare urîtă, iar după 4-5 etape nu l-a mai scos nimeni din echipă! Cînd ai un jucător precum Chipciu, trebuie adus în forma maximă cît mai rapid".

"Astra nu o bate pe Steaua"
Anghel Iordănescu, fost antrenor al roş-albaştrilor, a apreciat la Digi că Steaua se va impune fără nici o problemă în ambele meciuri pe care le va avea cu Astra, pe 18 şi pe 21 decembrie: "Astra nu se va impune în nici un meci împotriva Stelei. Cei de acolo se vor mobiliza exemplar. Sută la sută tot Steaua va fi campioană! Astra mai are nevoie de doi-trei ani pentru a cîştiga titlul. În plus, cei de la Steaua trebuie să clarifice, în pauza de iarnă, plecările şi venirile în cadrul lotului, mai ales că echipa are nevoie de întăriri".

"Nu s-au făcut de rîs"
Mircea Lucescu a revenit în România după ce-a fost eliminat din Champions League şi a discutat despre parcursul Stelei din acest sezon al Ligii: "Steaua nu s-a făcut de rîs, mai ales că Chelsea ţinea neapărat să cîştige meciul pentru a termina grupa pe primul loc. Este clar că nici foarte bine nu s-a comportat din moment ce n-a obţinut măcar un egal la Londra. Echipa are însă potenţial şi cu ceva întăriri la iarnă poate deveni o trupă capabilă să facă faţă în Europa".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
usla
usla  •  13 Decembrie 2013, 14:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Incerci sa fii ironic, dar nu vezi ca faultezi grav limba romana ?

marius10094
marius10094  •  13 Decembrie 2013, 11:25
Postat de inexistentus pe 13 Decembrie 2013, 09:57

Astra s-a facut de ras in EL. N-are rost sa gandim mai sus. Iar in campionat patronul lor Niculai si-a bagat mai toti banii in blaturi si aranjari. De aia l-a lasat nevasta. Si-a batut joc de propria familie pentru o minge de fotbal.

Cu ce sa facut Astra Ploiesti de ras??? A fost eliminata de echipa care voua va dat un 5-0 sec :)

xolv
xolv  •  13 Decembrie 2013, 10:54

Nici bloggerii astia de la GSP nu sunt ziaristi, dar asta nu pare sa-i deranjeze

Vezi toate comentariile (37)
Comentează