FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Slim fit vs XXL » Cei doi tehnicieni s-au situat la poli opuşi din punct de vedere vestimentar în Derby

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:02

Duelul din teren s-a transpus şi pe băncile de rezerve: stelistul Costel Gâlcă s-a afişat impecabil din punctul de vedere al greutăţii, îmbrăcat lejer, de primăvară, în timp ce Cristian Pustai a luat cîteva kilograme în plus şi a fost îmbrăcat foarte gros.

Stările de spirit din cele două loturi par să se fi reflectat şi în atitudinea celor doi tehnicieni. Steliştii stăteau înaintea meciului liniştiţi pe prima treaptă a podiumului, la 7 puncte distanţă de locul secund, fără o mare presiune din partea celorlalte combatante, iar Gâlcă a arătat asta şi în timpul meciului.

Acesta a ales o ţinută sport, extrem de lejeră, iar cele şapte grade de la ora meciului nu l-au convins pe antrenorul din Ghencea să se îmbrace gros.

Pe cealaltă bancă, Cristi Pustai s-a "adaptat" la situaţia din Giuleşti. Rapidiştii se aflau la 7 puncte de primul loc neretrogradabil, iar ameninţarea matineului i-a dat fiori reci antrenorului. Acesta a venit îmbrăcat foarte gros, într-o geacă pînă la glezne cu însemnele Rapidului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  23 Februarie 2015, 17:51

pustai asa e el, are omu 120 kg pe putin ce vreti sasi ia pe el?

alex311088
alex311088  •  23 Februarie 2015, 11:26

voua va pasa de sport, poate prea mult!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează