FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Șoc la Steaua! Își pierde unul dintre cei mai importanți oameni?

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 01:00

Steaua a pierdut mulţi jucători, însă marea lovitură pe care echipa ar putea să o primească e iminenta plecare a celui despre care s-a spus că e “mâna dreaptă” a lui Reghecampf și cel care în primul mandat al antrenorului a făcut minuni.

E vorba despre Thomas Neubert, preparatorul fizic care a realizat cu adevărat miracole în perioada 2012-2014, atunci când Steaua a dominat copios întrecerile interne și a făcut performanţă și în Europa.

Persoane din interiorul staff-ului lui Reghe, dar și din club au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor motivul pentru care neamțul e aproape să părăsească Steaua. Detalii găsiți în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓ Ganea, autorul golului ultimei victorii la un turneu final, dă verdictul: "N-avem atacanţi puternici și cu joc bun de cap!"

✓ Cei care aprind apa Canotorii lotului României vor să devină eroi la Rio, la Olimpiadă

✓ Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  21 Mai 2016, 13:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  21 Mai 2016, 13:12

domnul Neubert a scris pe reteaua de socializare ca nu este adevarata aceasta stire.

toni_fcsb
toni_fcsb  •  21 Mai 2016, 12:38

Haha, se duc pungutele lui Regheblat pe pustiu. Dar lasa ca ramane cu palmierul AMP care aranjeaza meciuri ca in trecut. Ce comedie de campionat o sa fie urmatorul. Mai ales ca a iesit si "cutia de carton" de la "racoare".

Vezi toate comentariile (41)
Comentează