FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 1-2

Şoc şi groază la Ploieşti! » "Gardoş să stea pe tuşă cît stă şi Cosmin!"

Cum a ajuns la spital, Băcilă a fost trecut pe calmante +2   FOTO
Cum a ajuns la spital, Băcilă a fost trecut pe calmante

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 10:50

Băcilă (27 de ani) a suferit o fractură deschisă de tibie şi peroneu la piciorul stîng, cu 5 minute înainte de final, după o intrare necontrolată fundaşului stelist.

E minutul 85 şi, la Ploieşti, Cosmin Băcilă controlează un balon undeva la mijlocul terenului, în zona băncilor de rezerve. Gardoş se repede şi atacă fulgerător, pe jos! Gorjeanul încearcă să dea mingea pe lîngă, dar nu-l mai poate evita şi pe stelist. Urmează coliziunea. Linişte... şi trrosssccc! Băcilă e pe iarbă, se ridică în fund şi intră în stare de şoc cînd îşi vede piciorul stîng bălăngănindu-se de sub apărătoare de parcă ar fi fost ţinut de un elastic. Chiricheş a înţeles primul şi a ajuns rapid lîngă colegul lui, repezindu-se să-i cuprindă capul în palme: "Respiră, vorbeşte cu mine, să nu leşini!".

Vezi VIDEO cu momentul accidentării lui Cosmin Băcilă (min.88)

Organizare scandaloasă
Dar unde e ambulanţa?! A trebuit să treacă mai bine de 4 minute de la zgomotul de oase rupte pentru ca maşina salvării să ajungă pe gazon, lîngă mijlocaşul dreapta gorjean. A întîrziat din cauza proastei inspiraţii a organizatorilor meciului, care "astupaseră" cu panouri publicitare poarta de acces pe gazon. Fractura lui Băcilă a fost tratată doar cu apă rece şi jucătorul a fost privat de o mască de oxigen cît timp cîţiva oameni de pe margine au muncit să degajeze reclamele care blocau salvarea.

Operat la Bucureşti
Băcilă a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde i s-a confirmat diagnosticul de dublă fractură de tibie şi peroneu. Fotbalistul a fost dus apoi şi băgat în operaţie la Spitalul Elias din Capitală. Cel mai probabil, el va mai juca fotbal doar toamna viitoare! Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, cere pedepsirea exemplară a lui Gardoş: "Ar trebui să stea pe bară cît va lipsi şi Băcilă! Nu vom mai conta pe Cosmin un an de zile. E de vină comportamentul unor oameni de pe banca Stelei, care au făcut anumite declaraţii şi au inflamat spiritele înaintea jocului!".

10 goluri în 149 de meciuri a reuşit Băcilă în Liga 1

"Nu-mi mai faceţi mie poze, faceţi-i lui Gardoş!" (Cosmin Băcilă, de pe patul de spital)

"Gardoş a fost eliminat degeaba, nici nu l-a atins pe Băcilă. Kovacs ne-a jefuit!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Îmi pare nespus de rău! Le cer scuze lui, familiei lui, nu sînt un jucător dur şi nu ştiu cum s-a putut întîmpla aşa ceva. Sper să se facă bine repede, îl voi vizita la spital" (Florin Gardoş, fundaş Steaua)

"Nu a fost intenţie, Gardoş a jucat mingea, e un accident nefericit. Băcilă e un copil extraordinar, îmi pare rău pentru el" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Rezultatul e pe planul doi, după ce s-a întîmplat cu Băcilă. Gardoş nu a intenţionat să-i rupă piciorul, dar lucrurile au degenerat. Am cîştigat trei puncte absolut meritat, dar îmi pare rău de acest accident" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

VEZI MAI JOS O SUCCESIUNE DE CAPTURI VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI BĂCILĂ!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (136)
zadkiel
zadkiel  •  19 Septembrie 2011, 13:35
Postat de limit1ess_3rd pe 19 Septembrie 2011, 12:49

Intrarea lui Gardos a fost una "normala" puternica insa de fault. Dar nu de "rupere"!! Bacila a fost prins nefercit cu piciorul "in pamant" iar inertia care o avea i-a produs fracura. S-a lovit de o contra puternica si parghia creata ar face si cel mai puternic os sa cedeze. Jucatorii stiu foarte bine ca la astfel de "intalniri" trebuie sa aiba piciorul (talpa, laba...) in aer pentru a se evita tocmai aceste rezultate horor!

Fara o fimare din alt unghi, deocamdata nu se vede nimic concret si tind sa cred ca este responsabil de dubla-fractura! Parca aici nu poti aplica principiul prezumtiei de nevinovatiei! Vinovat este si arbitrul care nu aplicat in primele minute regulamentul ( din ordinul lui Mitica, anit-Steaua) cand la 3 faulturi din spate ale gorjenilor care nu au avut nici-o treaba cu mingea, nu a dat galben, desi regulamentul este clar in acest caz. Asa se explica ca ulterior, stelistii au jucat extrem de dur! NU UITI CA LA ACEST MECI ERA DELEGAT ALT ARBITRU, CARE NU A VRUT SA EXECUTE ORDINELE ANTI-STEAUA ALE LUI MITICA DRAGOMIR SI S-A DAT BOLNAV, CA ATANASIU LA REVOLUTIE CAND SI-A PUS PICIORUL IN GI

grande.balaci
grande.balaci  •  19 Septembrie 2011, 13:20
Postat de relluc pe 19 Septembrie 2011, 03:50

Parerea mea este ca nu-i de vina Gardos !Este un copil cu bun simt .Dar ...am vazut la pandurii o disperare si o dorinta de-a câstiga au profitat de arbitru , si de jocul la rupere. Steaua pierde teren zi de zi . atât timp cât becali face matanii ..credinta si mataniile sa le faca la BISERICA ! La Footbal trebuie ...multa minte..., luciditate dar si testul de inteligenta inainte de a face contractul la CLUBUL STEAUA ! Mai ascultati si voi de..EMERICH JENEI... de..Anghel IORDANESCU de Marius LACATUS daca nu...... praful se alege de acest CLUB !

baaaaaa,faci rasa umana de ras,nu ai pic de bun simt, animal retardat(impropiu spus, doar esti ovina)!cata nesimtire au unii,de fapt, ce ati dori voi,sa nu mai joace nimeni impotriva ovinei crestine si sa castigati toate meciurile cu 3-0,doar in acest mod poate castigati titlul!!!

limit1ess_3rd
limit1ess_3rd  •  19 Septembrie 2011, 12:49

Intrarea lui Gardos a fost una "normala" puternica insa de fault. Dar nu de "rupere"!! Bacila a fost prins nefercit cu piciorul "in pamant" iar inertia care o avea i-a produs fracura. S-a lovit de o contra puternica si parghia creata ar face si cel mai puternic os sa cedeze. Jucatorii stiu foarte bine ca la astfel de "intalniri" trebuie sa aiba piciorul (talpa, laba...) in aer pentru a se evita tocmai aceste rezultate horor!

Vezi toate comentariile (136)
Comentează