FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENT

Şocant! Marius Constantin a plecat din antrenament după ce s-a încăierat cu Dani Coman

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Marius Constantin a plecat din antrenament după ce s-a încăierat cu Dani Coman, iar Rednic i-a transmis fundaşului să nu se mai întoarcă

Tensiunea celor 10 zile de cantonament a erupt, iar Marius Constantin a părăsit antrenamentul de ieri dimineaţă cu un sfert de oră înainte de final, după un conflict cu Coman! Mircea Rednic le-a strigat celor doi să se potolească, dar, după cîteva zeci de secunde, fundaşul s-a întors şi a mers către hotel.

„Marius, dacă pleci, să nu te mai întorci! Ştii bine ce ai făcut, da?! Înapoi nu te mai întorci! Niciodată!", l-a avertizat "Puriul", dar Constantin şi-a continuat drumul. Cum s-a ajuns la acest episod?

La un joc-şcoală care încheia şedinţa de pregătire, Despotovici a ajuns înaintea lui Coman la o minge şi a marcat. Marius era coechipier cu portarul "naţionalei" şi i-a reproşat golul primit, dar goalkeeper-ul s-a repezit spre el şi l-a împins nervos cu mîna, după care l-a admonestat şi pe Ranko, care-l lovise la umărul accidentat.

Rednic era pe margine şi a încercat să stingă conflictul, dar Constantin a părăsit imediat terenul de antrenament. Implicat accidental în conflict, Despotovici era extrem de afectat la finalul şedinţei de pregătire: "Sînt distrus, distrus! Mă simt foarte rău!".

Sichitiu despre conflictul Marius Constantin - Dani Coman: „Tensiunea e de vină!"

Grigore Sichitiu crede că incidentul care i-a avut drept protagonişti pe Marius Constantin şi pe Dani Coman e explicabil prin prisma tensiunii acumulate. "Astfel de întîmplări sînt specifice acestor cantonamente lungi, în care se acumulează oboseală şi stres", a explicat directorul general adjunct al giuleştenilor.

Precedente

Scandalul de ieri nu e singular la Rapid. Iarna trecută, giuleştenii au mers în cantonament în Gran Canaria, unde Ionel Ganea şi Marius Constantin au avut o altercaţie la un antrenament.

Tot Constantin a fost lovit în vestiar de către Viorel Moldovan, după ce fundaşul fusese eliminat în prima repriză a meciului cu Dinamo (1-4), iar în turul de campionat, la Iaşi, fostul braşovean i-a aplicat un cap în gură lui Emil Dică în timpul meciului, supărat că mijlocaşul pierduse o minge din care Poli îşi crease un contraatac.

Citește și:

Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Superliga
Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Superliga
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (115)
 •  17 Martie 2008, 09:34

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://ldlznbskvq.com >http://ldlznbskvq.com</a>

 •  31 Ianuarie 2008, 01:04

baaaa..si voi ce faza...de ce nu vatzi rupt picioarele putin..???hmm...asta pana la urma nu a fost bataie..a fost asa o coteala..slabi sunteti...scapam de doi rapidisti f.a.e.i:) Fortza PoliTimisoara!!!

 •  31 Ianuarie 2008, 00:47

Sa va iau mortzii in pu la la toti onanistii de la gsp

Vezi toate comentariile (115)
Comentează