FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

UPDATE Șocul amicalelor! FCU Craiova lui Drăgan și Vasilică, umilită de amatori la scor de maidan, cu două săptămâni înaintea duelului cu FCSB!

FOTO: Facebook @FCU Craiova
FOTO: Facebook @FCU Craiova

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2023 18:18 / Actualizat duminica, 02 iulie 2023 19:10

FCU Craiova a fost spulberată în meciul amical cu FC Koln II, formație din Liga a 4-a germană. Scorul final a fost 7-2 pentru nemți, după 4-1 la pauză! Și asta în condițiile în care oltenii au folosit tot ce au mai bun la dispoziție.

Tandemul Dan Vasilică - Florin Drăgan, cel creditat de Adrian Mititelu pentru sezonul următor, s-a făcut de râs în al doilea amical al stagiului din Germania. 

Omul acuzat că lucrează antrenorii la FCU Craiova rupe tăcerea într-un interviu exploziv: „Mititelu ar fi nebun să țină un informator într-un post important?”+ explică „scandalul” cu Janeiro și spune ce l-ar face să plece imediat
FCU CRAIOVA
Omul acuzat că lucrează antrenorii la FCU Craiova rupe tăcerea într-un interviu exploziv: „Mititelu ar fi nebun să țină un informator într-un post important?”+ explică „scandalul” cu Janeiro și spune ce l-ar face să plece imediat

FCU Craiova, umilită de amatorii de la Koln II

Cei doi au trimis o formulă competitivă, cu mulți titulari din sezonul trecut. Doar Enache (al treilea portar), Kvakic (nouă achiziție) și Zanfir, un miljocaș central care nu prindea lotul în sezonul trecut, au fost „intrușii” din echipa de start.

Adversarul a fost unul mai mult decât modest. Echipa secundă a lui Koln evoluează în al 4-lea eșalon al fotbalului german. Sezonul trecut s-a clasat pe locul 14. Este pregătită de Mark Zimmermann (49 de ani), un antrenor cu CV aproape inexistent, care a pregătit doar formații de amatori.

În ciuda acestor aspecte, desfășurarea scorului a fost una incredibilă. Baeten a marcat pentru olteni în minutul 7, apoi tăvălugul amatorilor nemți s-a abătut spre poarta lui Enache. La pauză, pagina de facebook a lui FCU Craiova anunța un scor neverosimil, 1-4, și următorul mesaj:„Trebuie să schimbăm soarta acestui amical”.

Dezastru și mai mare după pauză pentru FCU Craiova

Doar că dorința exprimată n-a putut fi îndeplinită. Din contră, Koln II a continuat să perforeze plasa. Sidibe a punctat și el, dar insuficient pentru a spăla onoarea. 

Cu 14 zile înaintea debutului oficial în sezonul 2023/2024 din Liga 1, meciul cu FCSB, formația lui Mititelu a primit o lecție drastică. Scorul final al testului cu FC Koln II: 2-7!

FINAL. FCU Craiova - FC Koln II 2-7

  • Pentru FCU Craiova au marcat Baeten (7) și Sidibe (55)

FCU Craiova: Enache - Compagnucci, Kvakic, Danny Henriques, Mascarenhas - V. Achim, Zanfir - Van Durmen, Baeten, Bahassa - Chițu
La pauză au intrat: Pepe Bauza, Sekou Sidibe, Radu Negru, Moses Abbey, Robert Popa. Au ieșit:  Mascarenhas, Van Durmen, Baeten, Ionuț Zanfir și Mario Enache.
Antrenori: Dan Vasilică și Florin Drăgan
Stadion: Rheinstadion, Monheim

Fanii lui FCU Craiova, șocați de rezultatul de la pauză anunțat de clubul oltean pe Facebook: 

  • „Se vede pregătirea fizică”
  • „Bravo colectivului! Așa să ne prezentăm și în prima etapă”
  • „Felicitări conducerii colective pentru rușinea asta, 4-1 cu o echipa de Liga 4 și visează la play-off!? Aduceți antrenor și lasati-l să își facă treaba. Ne-ați mâncat cu profesionalismul preparatorului”
  • „Ne așteaptă un campionat greu. Deciziile conducerii colective sunt de neînțeles. In capul lor, Kvakic e cel puțin Sergio Ramos. O mediatizare din partea clubului asa cum i s-a făcut acestui baiat n-a mai avut nici un jucător. Totul e de neînțeles. Aduci străini la kg in loc sa promovezi, sa susții și sa ai răbdare cu juniorii noștri”.

Adrian Mititelu tocmai anunțase că e „all-in” pe tandemul Vasilică - Drăgan

Joi, Adrian Mititelu declara că are încredere totală în tandemul Dan Vasilică - Florin Drăgan. Finanțatorul celor de la FCU Craiova le oferea celor doi toate meritele pentru rezultatele din sezonul trecut. Îi lua orice credit lui Nicolo Napoli, antrenorul din acte.

În acest moment, echipa este antrenată de cei care au pregătit echipa de la momentul plecării lui Croitoru (n.r. - Drăgan și Vasilică). Eu am mare încredere în acești oameni și o să-i ajut cu alt antrenor licențiat PRO în perioada următoare. Strategia cu Drăgan și Vasilică a dat roade, am încredere în această echipă, indiferent de ce zic unii
- Adrian Mititelu

FCU Craiova continuă cantonamentul din Germania

Pentru FCU Craiova a fost al doilea meci amical al verii. În prima partidă a cantonamentului din Germania au trecut de Ahlen, scor 1-0, prin golul marcat de Blănuță.

În prima etapă a noului sezon al SuperLigii, FCU are derby cu FCSB, pe teren propriu.

Lotul FCU Craiova din cantonament:

  • Portari: R. Popa, Gurău, Mogoșanu
  • Fundași: R. Negru, M. Ciobanu, Al. Vodă, Compagnucci (nou), Paramatti, Henriques, Padula (nou), Mascarenhas
  • Mijlocași: Bauza, Van Durmen, Baeten, Vl. Achim, Dr. Albu, Asamoah, Bahassa, Sidibe, I. Zanfir, Abbey (nou), Piccolomo
  • Atacanți: Chițu, Blănuță, G. Ganea, Jibril Ibrahim

VIDEO. Dan Vasilică, despre relația cu Adrian Mititelu: „L-am convins prin rezultate, prin munca mea. Nu suntem rude”

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor de Liga 1: 

A trecut pe la Juventus și FC Porto, acum a ajuns în SuperLigă: „Fericit să fiu aici”

Plecat de la FCSB în această vară, a fost prezentat la noua echipă: „O experiență nasoală fotbalistic”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (53)
george.br
george.br  •  03 Iulie 2023, 15:28
Postat de legio.sud pe 03 Iulie 2023, 12:53

Vasiliivka pe ucrainiană …

Lasa limbile, clonel... tu slutesti limba romana si te dai poliglot acum?? Prostu' clasei ce esti!

george.br
george.br  •  03 Iulie 2023, 15:15
Postat de legio.sud pe 03 Iulie 2023, 12:56

Bă tu vinzi gogoșari la grădinari ?! Tu ești mititel de mic și mai grav după discurs ( Olguța , PSD , bla, bla ) ești și trompeta lu’ mititelu .

Ai intrat in tura, ***? Ati dat navala cu totii aici, la Stiinta. Dincolo, la clona, bate vant de seceta... maxim 7 comment-uri. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  03 Iulie 2023, 12:57
Postat de 10iul73 pe 02 Iulie 2023, 21:53

Omul nu ca este prost..este foarte prost,un frustrat politic..

Corect .

Vezi toate comentariile (53)
Comentează