FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA ÎNAPOI ÎN LIGA 1?

Soluţie-şoc: “Se discută ca FRF să invite o echipă a Craiovei în Liga întîi sezonul viitor!"

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 12 mai 2013 23:26

Dacă Rapid, ”U” Cluj şi Severin vor rămîne retrogradate pe sistemul de licenţiere, primul eşalon ar rămîne doar în 15 formaţii! ”Se discută chiar ca FRF să invite o echipă a Craiovei în Liga întîi sezonul viitor”, sună o soluţie-şoc

FRF şi LPF vor trebui să răspundă la o întrebare-cheie dacă Rapid, "U" Cluj şi Severin vor fi retrogradate în L2: cum va arăta şi din cîte formaţii va fi compusă L1 în sezonul viitor? Un amănunt e sigur: formaţiile clasate pe locurile 15-18 vor fi obligate să se ducă în L2 pe criteriul sportiv, pentru că regulamentul nu permite ca dintre aceste formaţii să se acopere locurile lăsate libere de cluburile trimise în eşalonul secund pe sistemul de licenţiere. Prin urmare, în L1 ar rămîne doar 15 grupări pentru campionatul următor! Asta acceptînd varianta că Severinul ar termina totuşi sezonul înaintea liniei retrogradării.

Jonglerii pentru contractul cu DigiSport
Şi mai departe? În primul rînd, Liga va fi pusă într-o situaţie delicată prin contractul cu DigiSport, care mai durează încă un sezon, cu obligativitatea de a avea 9 partide pe etapă! "Există şi varianta de a rămîne cu 16 echipe printr-un memorandum semnat în înţelegere cu televiziunea", explică un oficial LPF. Dar se ia în calcul inclusiv varianta ca lista pînă la 18 echipe să fie completată într-un mod heirupist: pe lîngă formaţiile de pe locurile 1-2 din L2 să mai urce în primul eşalon şi echipele situate pe locurile 3, plus, la nevoie, încă una rezultată dintr-un baraj între locurile 4! "Nu e exclusă nici soluţia ca FRF să invite în Liga întîi o echipă care să reprezinte Craiova!" e tema-surpriză lansată din familia fotbalului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
grande.balaci
grande.balaci  •  15 Mai 2013, 10:44

promovam doar pe criterii sportive,forzaz stiinta!

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  14 Mai 2013, 20:14

Mai bine face nasu si mitica o echipa (F.C.BALACEANCA) pentru ei doi si o "invita"in liga LOR iar la sfirsit de an,indiferent de cine iese campioana,ECHIPA LOR,se califica direct in grupele C.L.

alynpana
alynpana  •  14 Mai 2013, 15:31
Postat de cs_oltenia_craiova pe 14 Mai 2013, 10:32

chiar crezi ca numai eu cred in OLTENIA FC ? au crezut oltenii la 1914/1915 si asta e suficient. Revista Rampa 16 septembrie 1915 Oltenia Craiova v Colentina Bucuresti -13 septembrie 1915 primul meci in liga 1 la Craiova, parcul Bibescu teren Hipodrom De la inceput echipa localnica ataca cu multa impetuozitate si jocul este mult timp in campul Colentinei.In urma unei frumoase faze de joc Savulescu realizeaza primul punct pentru Craiova. Craiovenii care isi credeau pana atunci victoria asigurata, se redesteapta la randul lor si frumoasele atacuri ale fratilor Muszinsky nu contenesc pana ce unul din ele este dus pana in poarta adversa de Muszinsky.

Hahahahahha...bäiete esti terminat...imi dau seama ca tu ai ceva la bibilica...e de apreciat totusi calmul cu,virgula, care tratezi problema. Tu poti fii injurat ca o tii pe a ta...oricum sänätos la cap nu esti. Dar tu iubesti U.Craiova??? Te intreb ptr ca daca tot o tii una si buna cu oltenia trebuie sa iubesti si Universitatea...avand in vedere ca e tot o echipa olteanä...de fapt singura echipa ptr Olteni,dar asta vad ca te depaseste...

Vezi toate comentariile (61)
Comentează