FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA

Sorin Cârţu anticipează primul "11" pe care Costel Gâlcă îl va folosi în meciul cu CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 19:55

Sorin Cârţu, antrenorul lui CS U Craiova, pregăteşte intens partida de dumincă împotriva Stelei, iar ca să demonstreze că şi-a luat notiţe despre formaţia campioană a încercat să anticipeze ce echipă va folosi Costel Gâlcă în meciul cu oltenii.
"Meciurile cu Steaua, Dinamo şi Rapid sînt mereu speciale. Important e ce se va întîmpla la finalul campionatului. Ne aşteptăm la un meci foarte greu ţinînd cont că întîlnim cea mai bună echipă din Liga 1. Ei vor să-şi revină cît mai repede după înfrîngerea cu Rapid. Va fi un meci de mare intensitate, e greu de jucat cu noi.

Dacă vreţi, vă spun echipa Stelei de duminică. În poartă Cojocaru. Papp, Luchin, Varela şi Guilherme pe linia de fund, Breeveld cu Filip sau Bourceanu, iar în faţă Adi Popa, Rusescu, Chipciu şi Ţucudean. Steaua rămîne în continuare o echipă supertare. E mai puţin important ce jucători lipsesc", a spus Sorin Cârţu la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
stefy29
stefy29  •  26 Februarie 2015, 21:56
Postat de ipsilante pe 26 Februarie 2015, 20:32

Da! O concluzie inteleapta...! Cum e, mah, Napoleon la voi la Poiana Mare? Ai mai dat nas in nas cu Obama si Putin? ...PS: Intoarcete repejor in camera ca ti-au sosit medicamentele!

Tu chiar esti p...r...o...s...t...a...l...a...u! Te certi chiar si cu semeni tai, care sustin clona.

stefy29
stefy29  •  26 Februarie 2015, 21:53
Postat de ipsilante pe 26 Februarie 2015, 20:32

Da! O concluzie inteleapta...! Cum e, mah, Napoleon la voi la Poiana Mare? Ai mai dat nas in nas cu Obama si Putin? ...PS: Intoarcete repejor in camera ca ti-au sosit medicamentele!

Mai pupi-n qur pe mentorul tau andrici, vezi ca intoarcete se scrie intoarce-te. Nu te da mare prin scrierile tale, ca tot mic si p...r...o...s...t esti.

stefy29
stefy29  •  26 Februarie 2015, 21:48
Postat de danyla pe 26 Februarie 2015, 18:31

Echipa FCU nu exista !!! ... Din fericire nu va mai exista niciodata !!! ...

Stai linistit ca exista FCU. Exista tot atata timp cat existam si noi cei ce am tinut cu adevarat la echipa. Sa vedem ce o sa faca cei care sustin clona cand ea va disparea , pentru ca este o echipa politica si tot ce este legat de politic dispare.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează