FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Sorin Cârţu a vorbit despre Craiova, jucători, obiective şi palmaresul clubului

Articol de - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 18:18

Directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cârţu, a obţinut 10 puncte în 4 runde la CS Universitatea, alături de antrenorul Emil Săndoi şi de jucători. Şi a fixat un nou obiectiv: alte 10 puncte din următoarele 4 etape.

Fosta glorie a Craiovei Maxima a declarat la emisiunea Divizia Locală, de la Digi24 Craiova: "Planul a fost să obţinem ceva din fiecare meci, trei sau un punct. Oricum toate le-am luat pe merit. Mai greu a fost meciul cu Oţelul, cînd eram în inferioritate şi a venit acel gol. Mai greu a fost meciul cu Oţelul, cînd eram în inferioritate şi a venit acel gol. Duminică au fost practic două meciuri într-unul singur. Într-un fel au surprins schimbările lui Stoican de la pauză. În plus, pe acel stadion a fost mai dificilă comunicarea directă, din timpul meciului, cu jucătorii. În special, în partea a doua. Nu ne-a convenit nici nouă ce s-a întîmplat în anumite minute din repriza a doua. Nu am mai avut consistenţă, nu am mai creat probleme. S-a cunoscut şi lipsa lui Brandan".

Ce fac Mateiu şi Kay
Pauza competiţională nu-i este pe plac lui Sorinaccio: "Nu pică bine întreruperea, ţinînd cont că eram pe un trend ascendent. Sperăm ca în următoarele patru meciuri să adunăm tot atîtea puncte". Mateiu este în proces de recuperare, este aşteptat cît mai curînd pe teren, în timp ce Kay va juca abia din 2015. "Medicul Benficăi l-a consultat pe Kay, s-a ajuns la concluzia că nu mai are nevoie de operaţie. Va face recuperarea la Lisabona", a comentat antrenorul.

"Am făcut un pas spre a ajuta fotbalul din Craiova"
Întrebat despre situaţia palmaresului, Sorin Cârţu a spus: "Palmaresul este al celor care l-au făcut. Al generaţiei lui Oblemenco, al generaţiei lui Balaci şi Ştefănescu, din care am făcut şi eu parte, al generaţiei lui Săndoi şi Pavel Badea. Al tuturor celor care au cucerit trofee. Mai legat de această echipă ca mine, Săndoi, Adrian Popescu, Beldeanu, Donose ori Geolgău cine poate fi? Cînd jucam pentru noi nu se punea problema echipamentului, sau dacă aveam lei sau nu pe tricou, doream să luăm campionatul. La ce probleme erau atunci, ne bucuram cînd jucam în şort şi tricou Adidas. Aştept toţi craiovenii la stadion, Universitatea este mai puternică împreună cu suporterii. Eu am făcut un pas spre a ajuta fotbalul din Craiova şi pot fi luat de exemplu".

Programul Craiovei pe următoarele 4 etape
- Concordia (acasă)
- FC Braşov (deplasare)
- FC Botosani (acasă)
- CSMS Iaşi (deplasare)

"Un străin trebuie să fie cel mai bun din echipă, să aducă un pluc. Dacă vii de la zeci de mii de kilometri, trebuie să fii cu o clasă peste jucătorii autohtoni. Un astfel de exemplu este Brandan" - Sorin Cârţu, director tehnic CS Universitatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
savoss
savoss  •  10 Octombrie 2014, 17:02

Partule, du-te dupa Netoiu, stapanul tau! Universitatea Craiova, aia unde ai jucat tu si Sondoi, nu mai exista. Echipa asta se cheama WC Blue Lions Bucuresti! Suporterii poate vor veni la stadion(pana acum nu au facut-o si nici nu cred ca o vor face), dar locul adevaratei Craiova in sufletul lor nu va fi luat de nimeni!!!!!

stefy29
stefy29  •  10 Octombrie 2014, 15:26
Postat de razvan__fzr pe 09 Octombrie 2014, 20:00

Ma p*s pe tine si pe booveniu tau!

Pai daca tu te pishi pe mine eu sa ma kak in gura matale ca si asa astia de tineti cu wcsu clona sunteti asemanati de suporterii celorlalte echipe ca niste rahati, astfel ca iti va mirosi muita ca si fata. V-au spus-o Dinamovistii etapa trecuta ca sunteti ca......ca...ti.

razvan__fzr
razvan__fzr  •  09 Octombrie 2014, 20:00
Postat de stefy29 pe 08 Octombrie 2014, 16:55

Pirtulica se vede ca ai probleme cu dibla. Pai ce facem mai pirtulica cand voi o sa decedati, luati palmaresul cu voi in mormant? Palmaresul unei echipe se castiga in timp, este adevarat de jucatori si tot adevarat este ca majoritatea celor ce va aflati in staful wcsu, echia asta de ca....ca....t intrata in fotbal in stil barbar, cu japca , direct in liga a 2-a si fara vreun merit sportiv, ati contribuit la acest palmares. Palmaresul Universitatii Craiova din pacate se afla la FCU care a falimentat si din tot din pacate continuarea palmaresului a incetat din acel moment. Cum puteti spune ca voi aveti palmaresul din 1948 , cand voi atunci nici nu visati de Universitatea.

Ma p*s pe tine si pe booveniu tau!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează