FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Sorin Cârţu iese la atac după ce toată lumea critică gazonul de la Craiova: "Ce să fac? Să mă dau la o parte să mă bată Steaua?"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 19:00

Directorul tehnic al celor de la CS U Craiova, Sorin Cârţu, este deranjat de faptul că s-au iscat atîtea discuţii pe baza gazonului de la meciul cu Steaua. 

"E singurul meci în care se poate spune că nu meritam punctul obţinut. Dar în celelalte meciuri n-a fost aşa. Au fost atîtea discuţii despre acest meci. Trebuia să ne dăm la o parte să bată Steaua?

De ce să mă duc la Severin? Este Universitatea Craiova nu Universitatea Severin. Să ajungem în cupele europene şi apoi vedem unde jucăm.

Din cauza birocraţiei nu am avut terenul bun. În decembrie ce să facem? Cum să facem un gazon bun? Noi mai puteam juca şi pe Ion Oblemenco, dar aşa e treaba în România", a spus Sorin Cârţu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
corectu
corectu  •  04 Martie 2015, 13:19

Cirtule,ai fost"ajutat"de arbitri cu Pandurii si cu Steaua.Grosolan.I-ai spus si Olgutei,sau ea stia?

maryan1947
maryan1947  •  04 Martie 2015, 12:58

ma terminativa ca acel teren de 2 lei care nu poate juca nici copii de mingi ce dreacu ei sunt constienti ca daca era terenu bun va rupeam pe genunchi va dadea steaua 4

real09
real09  •  04 Martie 2015, 11:32

nu tre sa te dai la o parte partosule da poti sa-i tragi vreo 6 limbi olgutei, sclav imputit si lingau ce esti

Vezi toate comentariile (53)
Comentează