FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - PANDURII 1-0

Cîrţu: "Nu meritam să pierdem cu Gaz Metan!" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2010 00:00

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cîrţu, a declarat, după înfrângerea echipei sale, scor 1-0, la Mediaş, că un rezultat de egalitate ar fi fost mai just.

"A fost un meci foarte important pentru ambele echipe, un meci care a plăcut, datorită dramatismului. Golul a fost norocos, dar şi asta face parte din jocul de fotbal. Mi se pare totuşi nedrept acest scor, mai just era un egal. Dar aşa e la fotbal, te alegi cu ce ţi se dă, nu cu ce vrei. Am mizat pe Ghindeanu, să vină de pe linia a doua, dar m-a dezamagit şi i-am spus că de luni se va prezenta la echipa a doua.

Au rămas opt jocuri şi tot mai puţine puncte, dar cred că, dacă o să avem atitudinea din repriza a doua, ne putem salva. Şansele sunt mici, dar o să ne luptăm. Felicit echipa Gaz Metan pentru victorie, cred că este aproape salvată", a spus Cîrţu.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
gazistu
gazistu  •  13 Aprilie 2010, 10:14

nu prea ati avut okazii dlea cartu, si daca atacati mi mult aveti sanse sa dati gol, cand va aparati cu celebra AUTOBAZA nai sanse...

 •  12 Aprilie 2010, 08:21

ia fiti atenti muica aici la ce am zis eu la conferinta de presa www.youtube.com/watch?v=5J0_UCD4ZwQ

 •  11 Aprilie 2010, 21:45

bun antrenor, dar echipa e mica si retrogradarea aproape! Multa bafta, domnule ANTRENOR!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează