FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Cârțu o face praf pe Universitatea Craiova: „Haos total”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 19:27 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 20:28

Sorin Cârțu, fostul mare atacant al Universității Craiova, a criticat echipa și pe Alexandru Mitriță după înfrângerea oltenilor cu Petrolul, scor 1-3.

Mitriță a avut din nou o prestație slabă, lucru remarcat de Cârțu, care crede că vedeta echipei a jucat mult prea aproape de tușă. Fostul președinte al clubului a remarcat faptul că jucătorii nu își respectă pozițiile în teren și l-a criticat și pe Corneliu Papură, antrenorul îndepărtat de Rotaru după înfrângerea cu Petrolul.

GSP a aflat numele antrenorului străin dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! A fost și pe lista lui Gigi Becali
CSU Craiova
GSP a aflat numele antrenorului străin dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! A fost și pe lista lui Gigi Becali

Cârțu: „Mitriță a fost banal”

„Mie nu mi se întâmplau defecțiuni dintr-acestea tactice. Am avut și echipe mai mici, nu doar de tipul Universității Craiova și niciodată nu s-a întâmplat la mine la echipă așa ceva. Jucătorii să nu își respecte posturile. Un haos tot ce s-a întâmplat”

Mitriță a jucat foarte slab. Tot ce s-a întâmplat cu Universitatea aseară este o cauză și a acestui fapt, că el a fost într-un moment slab, nu a jucat bine, a mai lipsit și Bancu. Mitriță și Bancu reprezintă motorul acestei echipe. În funcție de atitudinea lor și starea lor de concurs, atunci și echipa are o prestație bună. 

Mitriță a fost banal. Echipa asta, așa cum este la momentul acesta, nu poate să joace într-un sistem 4-3-3. Nu are jucători pentru așa ceva. Chiar dacă ai niște jucători cu care te mai prezinți, cum e o bandă de tipul lui Bancu sau Mitriță. Mitriță este ținut mult prea în tușă. 

Astea sunt ideile clare tactice ale lui Papură. Papură este un antrenor care tot timpul cere ca jucătorii din atac să stea foarte mult în bandă să deschidă la margine.

Ori o chestie din asta în care tu îl fixezi pe Mitriță și nu îi dai o libertate în joc, sigur că devine anost. Nici adversarul nu e fraier să îl lase pe Mitriță doar cu fundașul dreapta ca să facă Mitriță ce vrea el. Papură îl izolează prin ideea lui, aceea de a sta în tușă”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

Citește și:

Rotaru s-a săturat! Patronul Universității Craiova ia o măsură radicală: „A vorbit în club. Vine un străin”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Rotaru s-a săturat! Patronul Universității Craiova ia o măsură radicală: „A vorbit în club. Vine un străin”
Gigi Becali și-a făcut calculele: „Cu ei ne batem la titlu! Rapid nu contează”
FCSB
Gigi Becali și-a făcut calculele: „Cu ei ne batem la titlu! Rapid nu contează”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
doritor
doritor  •  24 Octombrie 2023, 13:52

Mitrita ar trebui folosit cel mult ca 9 fals. Macar cand pierde mingi nu devin atat de periculoase ca acelea de la mijlocul terenului. Poate reuseste si ceva driblinguri scurte printre padurile de fundasi sau vreun sut mai acatarii. Lasat Ivan pe partea stanga.

george.br
george.br  •  23 Octombrie 2023, 21:35
Postat de Nea.Marin pe 23 Octombrie 2023, 20:28

Ha ha ha coffetarul rade de moqoseni

:))) E smecher cofetarul din tribuna! Ce lectii le preda el naucilor de mogoseni!:))))

Aliluia
Aliluia  •  23 Octombrie 2023, 20:53

Lasa bre, ca nu i nici o diferenta cu tine sau fara.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează