FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA MIOVENI - CFR CLUJ

Sorin Cârţu va conduce echipa prin telefon

Articol de - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

„Nu cred că antrenorul Sorin Cârţu va putea fi prezent la meciul cu CFR Cluj, deoarece nu i-o permite starea de sănătate. El va urmări meciul la televizor, şi va fi în legătură permanentă cu antrenorii secunzi Mircea Irimescu şi Fane Ţâră pentru a le da indicaţii. Ne jucăm ultima noastră şansă de a rămâne în prima Ligă. Avem nevoie de sprijinul publicului şi de mai mult noroc, pentru că CFR Cluj este o echipă de valoare, pentru care acest meci este la fel de important şi decisiv”. Declaraţia aparţine directorului sportiv al Daciei, Răzvan Tunaru, care astăzi împlineşte 42 de ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
 •  26 Aprilie 2008, 14:20

sclavii lui steaua. in b o sa va mearga foarte bine...

 •  26 Aprilie 2008, 02:43

Exclusiv!!! Foaaarte tare! Monica C.olumbeanu face strip-tease la o petrecere privata pentru 6 arabi. In niste pantalonasi scurti de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.mymi nicity~com/ (mymi nicity scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

 •  25 Aprilie 2008, 20:18

Muiovenii o sa retrogradeze ...si o sa planga multi ani de acum incolo amintindu-si cum au 'menajat' 8 titulari in meciul cu FC Bricheta.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează