FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

VIDEO Sorin Paraschiv știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul

Torțe și petarde la Dinamo - FCSB
Torțe și petarde la Dinamo - FCSB

Articol de , - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 11:55 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 13:13

Sorin Paraschiv, fost căpitan la FCSB, a vorbit despre partida câștigată de FCSB cu Dinamo, 1-0. „Para" nu mai vede cu ochi buni derby-ul, despre care crede că și-a pierdut din strălucire. Totodată, a vorbit despre ce probleme are FCSB și cum poate câștiga titlul. 

"A fost un meci jucat la rezultat. Mai mult din partea FCSB-ului. Dinamo nu mai e așa cum o știam cândva. Ștearsă, pare că nu se regăsește. FCSB a jucat la rezultat, a luat punctele și s-a desprins în clasament. 

A riscat, putea fi egalată, dar a rămas cu victoria. Dacă vrea să câștige campionatul, asta trebuie să facă. Să joace la rezultat. Sunt meciuri în care spectacolul e mai puțin important. Campionatul e lung, meciurile de genul ăsta necesită doar să te uiți la puncte", a zis Sorin Paraschiv. 

Paraschiv: „La FCSB apărarea n-a funcționat"

Fostul mijlocaș știe unde au fost problemele FCSB-ului în ultimii ani. Paraschiv a sesizat și el deficiențele defensive ale echipei în ultimii ani, clubul eșuând în cele mai multe cazuri atunci când a căutat fundași. 

„FCSB în ultimii ani a pierdut campionatul din cauza apărării. Apărarea nu a funcționat. Știți că am lucrat cu Dan Petrescu și la el asta a mers. Apărarea a câștigat campionatele. Și noi, în 2004-2006, deși aveam calitate, aveam apărare foarte bună, încasam puține goluri. Apărarea te face campion, ceea ce la FCSB nu e cazul. Ei înscriau, dar și luau goluri". 

Paraschiv: "Nu mai sunt derby-uri ca altădată"

Paraschiv n-a fost foarte încântat de ceea ce a văzut la Dinamo - FCSB, un meci pe care îl cataloghează drept neinteresant, genul de joc care nu l-a captivat. 

"FCSB are mijlocași buni, dar când pierd mingea... Noi eram o echipă care știa să se apere. Când se pierdeam mingea, nimeni nu era în spatele ei. Eram o echipă reactivă. Nu ne plăcea să stea mingea la adversar. Imediat recuperam. Dar e bine că au câștigat acest derby. 

Oricum și acest derby nu mai e ca altădată. Multă lume de fotbal a plecat după minutul 80. Nu a fost un meci interesant. Nu m-a captivat acest meci", a mai zis Paraschiv.

Citește mai multe știri:

Mihai Stoica, contre în direct » „Nu e OK să te domine Dinamo” vs „Pe cine ai antrenat tu?”
FCSB
Mihai Stoica, contre în direct » „Nu e OK să te domine Dinamo” vs „Pe cine ai antrenat tu?”
Cornel Dinu, nimicitor pe GSP.ro: „Ce căutați la Dinamo voi, ăștia cu alba-neagra?! Aduceți exorcistul, este Diavolul în casă!”
DINAMO
Cornel Dinu, nimicitor pe GSP.ro: „Ce căutați la Dinamo voi, ăștia cu alba-neagra?! Aduceți exorcistul, este Diavolul în casă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează