FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

SOS Golanski! Polonezul are probleme la genunchi!

Pawel Golanski, Golanski, Steaua
Pawel Golanski, Golanski, Steaua

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Golanski are dureri mari la genunchi şi face azi un RMN ca să afle diagnosticul exact

Steaua are emoţii şi cu fundaşii laterali, după ce s-a chinuit toată iarna să-şi întărească centrul apărării. Mihai Stoichiţă l-a reprofilat pe Parpas din stoper în fundaş dreapta, în Antalya, din cauza unei probleme medicale a lui Golanski. Pawel simte dureri mari la genunchiul drept. Contra lui BATE Borisov (2-0), el a părăsit terenul cu o pungă mare cu gheaţă deasupra zonei afectate.

Roş-albaştrii au intrat în alertă şi, ca să evite să-l forţeze pe Golanski, îl duc azi la analize. Internaţionalul polonez va face un RMN, care să releve diagnosticul exact. "Genunchiul e o zonă sensibilă. Dacă are dureri, poate fi vorba şi despre o leziune a ligamentelor, dar sînt multe alte posibile cauze, e greu să pronostichezi!", a explicat un specialist din fotbal.

1 fundaş dreapta mai are Steaua în lot, în afara lui Golanski: Petre Marin. În caz de urgenţă, Nicoliţă poate fi şi el folosit pe acest post

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
anna_stelista
anna_stelista  •  13 Februarie 2010, 20:34

Sper totusi ca n-are nimic grav Golanski.

 •  13 Februarie 2010, 13:57

Sufertina Tristete Esecuri Anemici Umilinta Amarati nimik altceva de spus........

 •  13 Februarie 2010, 08:32

De ca mama dreaqului va tot plangeti atat de Becali? Oare cum a ajuns la Steaua? Nu cumva o bagasera in faliment fratii Paunescu si "gheneralii" de chiloti si izmene din CA si au fost nevoiti sa apeleze la banii ciobanului fiindca nici o banca nu mai credita clubul? Ati uitat cand termina pe locul 4 -5 campionatul si nu era suficient pentru a evolua macar in UEFA? Dar cand zicea ciobanu' ca o sa evolueze in UCL si toti radeau de el, iar dupa aia s-a jucat de 3 ori in UCL, va placut?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează