FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sosit la Dinamo în urmă cu 6 săptămîni, ex-rapidistul are deja bagajele făcute » Helder pleacă!

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Fundaşul dreapta n-a fost trecut ieri pe lista pentru UEFA şi se pregăteşte să se întoarcă în Brazilia.

Helder o va părăsi pe Dinamo după doar 44 de minute bifate într-un amical şi la 6 săptămîni de la perfectarea împrumutului său în Ştefan cel Mare. Ex-rapidistul, care se află în proprietatea lui Nancy, ar putea reveni în ţara sa, Brazilia. "Trei echipe de acolo îl vor", au dezvăluit apropiaţii clubului, "iar una e Santos, echipa la care a evoluat Pele acum jumătate de secol şi a cărei vedetă în prezent este Robinho". "Cîinii" s-ar alege cu 400.000 de euro, iar Nancy cu alţi 600.000. Lokomotiv Moscova, cealaltă echipă interesată de el, nu a mai dat nici un semn în ultimele zile.

Sud-americanul n-a fost trecut ieri pe lista "cîinilor" remisă la UEFA. Se antrenează normal cu echipa, dar simte că nu mai este dorit în Ştefan cel Mare. Apropiaţii jucătorului povestesc: "Helder e dezamăgit, credea că Dinamo vrea să facă performanţă alături de el. Sînt mulţi însă care nu-l vor la echipă!". Plecarea lui Helder redeschide pista bulgarului de la ŢSKA Sofia, Vidanov, 21 de ani, fundaş central şi dreapta, iar Florentin Petre e aşteptat mîine la discuţii în Bucureşti. De pe lista înaintată la UEFA lipsesc şi Lucian Goian şi Dolha, accidentaţi, Naumovski, fără drept de joc, plus Chiacu şi Todorovski, ce vor fi cedaţi.

"Nu ne-a sosit «cartea verde» a lui Helder, de la Nancy, deşi am solicitat în mai multe rînduri eliberarea ei. De aceea nu apare pe lista pentru UEFA"
Constantin Dănilescu, director sportiv Dinamo

Maksumici pe doi ani
Dinamoviştii au ajuns, în sfîrşit, la un acord cu stoperul Ajdin Maksumici, pe care Andone l-a testat în Austria. Stoperul bosniac de 25 de ani a semnat un contract pe două sezoane, cu opţiune pe încă unul şi va cîştiga, cu tot cu bonusuri de performanţă, 10.000 de euro pe lună.

Acuze
Mijlocaşul dreapta Cosmin Năstăsie, 27 de ani, care vreme de 3 zile a fost jucătorul dinamoviştilor, după care n-a mai fost chemat în lot, a declarat: "Ştiu că nu s-au înţeles cluburile, am fost anunţat să nu mă mai prezint la echipă. Îmi doream mult transferul, dar cineva nu m-a vrut acolo". Surse autorizate afirmă că fraţii Becali s-au opus afacerii, însă Victor Becali a reacţionat vehement: "Habar n-am, domne', nici nu ştiu cine este Năstăsie!".

Prunea pro-fani
După ce fanii au scris la stadion mesaje anticonducere şi anti-Becali, Florin Prunea le-a luat apărarea: "Indiferent de nemulţumiri, trebuie să ţinem cont şi de părerile susţinătorilor noştri. Fără suporteri nu putem realiza nimic. Ei trebuie să fie lîngă echipă, totuşi". Victor Becali a declarat: "Cînd am ajutat clubul şi Ştefan Radu a ajuns la Lazio pentru 5,5 milioane de euro, deşi Dinamo voia pe el 1,5 milioane de euro, de ce nu am fost înjuraţi?!".

- Victor Becali: "Dinamo şi Rapid se înţeleseseră pentru schimbul Zicu - Grigorie, dar Timişoara, care are drept de transfer la Grigorie, n-a fost de acord! Nu ştiu ce şanse de reuşită mai sînt".
- Macedoneanul Todorovski (25 de ani), revenit după împrumutul la Renova, a fost anunţat că îşi poate căuta echipă în schimbul sumei de 100.000 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
cornelbraila
cornelbraila  •  10 Iulie 2010, 16:50

Nu mai puneti botu la orice vrajeala , ANDO nu se va lasa calcat pe coada nu a facut-o si nu o va face , toti cei care intrati pe pagina lui DINAMO mai spalativa sau am uitat nu aveti cum aveti mirosul asta de hoit din nastere , iar altii de la stina fie ca sunteti de la aratura fie ca sunteti de la stina de ce nu stati in banca voastra si ma siliti sa vo dau prin gurita .

lordulrosu
lordulrosu  •  10 Iulie 2010, 15:52

Oare de ce speram noi,suporterii,ca,odata cu venirea lui Andone,se vor schimba lucrurile?Pana cand oare aceste neamuri ale baciului din Ghencea isi vor mai baga ratul la Dinamo?Vorbe muuuuuuuuulte,fapte 0!Locul 5 e al nostru anul asta!Felicitari!

marinell
marinell  •  10 Iulie 2010, 11:58

Din flori v-ati nascut ....in minciuna traiti......sunteti niste pacalici !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează