FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - RAPID, AZI, ORA 19:30, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sotelo intră după Pancone » Zotta l-a transferat degeaba pe argentinian

Sotelo a fost adus de Zotta ca înlocuitor pentru Pancu.
Sotelo a fost adus de Zotta ca înlocuitor pentru Pancu.

Articol de , - Publicat vineri, 16 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 19:10

Adus să-l înlocuiască pe accidentatul Pancu, Sotelo va fi apt 100% abia după revenirea golgeterului giuleştean.

Debutul lui Sanchez Sotelo (24 de ani) în Liga 1 se amînă. Transferat de preşedintele Constantin Zotta pentru a-l înlocui pe accidentatul Daniel Pancu (34 de ani), argentinianul va rata meciurile cu Chiajna, Ceahlăul şi Braşov! "E apt din punct de vedere medical, dar nu este încă pregătit să joace. Va intra cam în două săptămîni", a spus oficialul rapidist la "Contraatac" pe GSP TV.

În aceste condiţii, Sotelo va fi apt abia după ce va reveni Pancu, veteranul giuleştean avînd şanse foarte mari să joace duminica viitoare, cu Braşov!

Interesant e că giuleştenii au ajuns exact în situaţia de care se temea Constantin Zotta, să aibă patru vîrfuri în lot. "Am vrut să-l luăm pe Sotelo din decembrie, dar am renunţat după ce ne-am înţeles cu Ioniţă. Am considerat că trei atacanţi sînt suficienţi şi că am strica atmosfera în vestiar", a declarat Zotta. Nici Răzvan Lucescu nu a fost mulţumit de aducerea sud-americanului: "Preferam să-l am în lot din decembrie ca să facă pregătirea de iarnă cu noi".

Intră şi Pavlovici
Milos Pavlovici este singura opţiune a lui Răzvan Lucescu pentru postul de mijlocaş defensiv după accidentările lui Alexa şi Burcă şi va juca din primul minut cu Chiajna. Sîrbul va debuta pentru alb-vişinii în acest meci, el fiind suspendat în primele două runde din cauza cartonaşului roşu primit la partida Vaslui - Rapid de la sfîrşitul lui 2011.

"Mă simt foarte bine, tratamentul doamnei doctor Marijana Kovacevici a dat roade deşi a fost extrem de dureros. Am început deja alergările şi cred că aş putea juca şi în această etapă" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

INBOX:
- Alex Ioniţă nu crede că cele 3 puncte la partida cu Chiajna sînt deja acontate şi îndeamnă la prudenţă: "Chiar dacă se află în zona retrogradării, Concordia este o echipă bine organizată. A jucat foarte bine cu Oţelul şi nu cred că va fi un meci uşor. Aştept mulţi rapidişti la stadion, ei ne împing mereu de la spate".
- Dani Coman, Marcos Antonio, Deac, Surdu, Pavlovici şi Herea pot lipsi la partida cu Ceahlăul, de joi, dacă vor primi cartonaş galben diseară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
fiorelio
fiorelio  •  16 Martie 2012, 21:33

noi suntem ursul din padure...si dam lu steaua si rapid doar mure....o portie de mure...Intrebare:cum zbengu sa pierzi cu Chiajna...nu zic...ma bucura rezultatul,insa la pariu am pus ca bate rapidul...varza bre...sunteti varza:D!!!

rapidist_
rapidist_  •  16 Martie 2012, 15:28

Dragi pseudo-ziaristi(asta inseamna fara nimic in creier) va recomand sa va spalati pe dinti ca va pute gura a cacareze(asta de la pupat in fund oierul-sef care va da o paine sa mancati). In rest numai de bine . HAI CAPRIORII!!!!!!

 •  16 Martie 2012, 13:39
Postat de justjoky pe 16 Martie 2012, 13:27

focar de infectii e la mata in casa ca te are pe tine.

Toti tziganii infecti din focarul de infectii julestean sa ne sugeti pula, si cine te lasa sa jignesti

Vezi toate comentariile (20)
Comentează