FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, AZI, ORA 19:45, ÎN DIRECT PE DOLCE1, LVIETEXT PE GSP.RO

Soţii Reghecampf îl aduc pe Viera » Steaua e aproape de a rezolva achiziţionarea celui mai dorit stoper din provincie

Viera (26 de ani) n-are nici o selecție pentru Coasta de Fildeș, însă a fost convocat la mai multe acțiuni oficiale ale
Viera (26 de ani) n-are nici o selecție pentru Coasta de Fildeș, însă a fost convocat la mai multe acțiuni oficiale ale "naționalei" lui Drogba

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 22:37

Antrenorul insistă şi şi-a anunţat patronul că îl vrea cu orice preţ pe fundaşul din Coasta de Fildeş, în timp ce soţia sa, care e agentul jucătorului, a discutat cu acesta şi l-a convins să vină în Ghencea.

Steaua pregăteşte o campanie de achiziţii entuziasmantă pentru la vară, iar unul dintre jucătorii care sînt cel mai bine cotaţi în Liga 1 e deja cu un picior în Ghencea. E vorba despre Ousmane Viera, stoper care a impresionat în ultimele două sezoane la Pandurii, echipă cu care a ajuns pe locul 2 în Liga 1.

Oamenii care fac posibil transferul lui Viera sînt soţii Reghecampf. Antrenorul l-a anunţat pe patron că îl doreşte cu orice preţ pe africanul care devine liber de contract peste două luni, indiferent dacă va pleca sau nu Vlad Chiricheş. Mai mult, Anamaria Prodan e impresarul fotbalistului, iar Viera le-a transmis tuturor celor care s-au arătat interesaţi de transferul său că "Anamaria va decide, trebuie să discutaţi cu ea".

În plus, soţia lui Reghecampf a anunţat ieri că Viera e foarte tentat să vină în Ghencea: "Sînt oferte şi din Turcia, acolo sînt bani mai mulţi, numai că Viera îşi doreşte să joace în Champions League, iar la Steaua are această şansă".

În tur a fost excepţional
Poate cea mai bună prestaţie din acest sezon a lui Viera s-a produs chiar la meciul împotriva Stelei, din acest tur de campionat. A fost o partidă în care nu numai că trupa lui Reghe n-a marcat, dar şi-a creat foarte puţine ocazii de gol, Viera primind nota 7, adică foarte bine, din partea Gazetei Sporturilor.

Cum va juca diseară?
E de urmărit modul în care va evolua Viera împotriva Stelei în partida de azi, de pe Arena Naţională. Fundaşul gorjenilor va fi titularizat de Pustai, fix la fel cum s-a întîmplat şi cu Chiricheş, care deşi semnase cu Steaua, în jumătatea de an în care a mai rămas să joace pentru Pandurii, a evoluat împotriva trupei din Ghencea şi a făcut-o chiar foarte bine.

Viera în acest sezon
- a jucat în 26 dintre cele 28 de etape pentru Pandurii
- în cele două etape în care a absentat a fost suspendat
- a marcat 3 goluri şi a încasat 8 cartonaşe galbene
- are o medie a notelor GSP de 5,70

Defensivă la nivel înalt
Viera va ridica şi mai mult media de înălţime a stoperilor Stelei. Chiricheş va fi cel mai scund dintre cei 4, dar şi el are 1,83 metri. Media fundaşilor centrali din Ghencea va fi de aproape 1,90 metri, ceea ce nu s-a mai întîmplat în ultimii ani la Steaua!
Lukasz Szukala - 1,95 m
Florin Gardoş - 1,94 m
Ousmane Viera - 1,86 m
Vlad Chiricheş - 1,83 m

128 de meciuri a jucat Viera în cei 4 ani petrecuţi în Liga 1, unde a debutat în martie 2009, în tricoul CFR-ului, la un meci cu CS Otopeni, scor 1-0

570064-stoperi-steaua.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
eucutine
eucutine  •  03 Mai 2013, 10:50

poate snopul reghecampf! aia sunt la snop!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Mai 2013, 10:01
Postat de alpin pe 03 Mai 2013, 08:39

Da, Steaua a fost totdeauna o echipa de ALBI! Vezi Lacatus, Panduru, Ilie Dumitrescu, Banel, etc., etc...

la Steaua au fost mereu apreciati fotbalistii, indiferent de nationalitate (inclusiv unguri). Nu au fost apreciati mancatorii de ......stii tu ce mananci, drept urmare tu nu ai fi fost niciodata apreciat nici daca ai fi jucat la fel de bine ca cei enumerati de tine. Apropos, cat ai luat "prima de Paste"? Tot in forinti ca deobicei ? Nu te obosi sa imi raspunzi, nu mai intru sa vad ce ai scris, stii...unii dintre noi mai avem si o viata..in afara de jesepeu.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Mai 2013, 10:00

Sa vina si asta sa scoateti definitiv petardele Gardos si Chiriches din echipa ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează