FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sovsici e disperat să vină la Steaua: ”Ne vedem la Bucureşti!”

Sovsic are 21 de ani şi evoluează la NK Zagreb
Sovsic are 21 de ani şi evoluează la NK Zagreb

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 22:29

Bosniacul de la NK Zagreb a fost convins de suporteri pe Facebook să accepte propunerea Stelei, mai rămîne ca şi Becali să-i determine pe croaţi să-l lase.

Damir Sovsici e fotbalistul pentru care Steaua poartă cele mai ciudate negocieri. L-a remarcat vara asta, în Austria, graţie unui gol pe care mijlocaşul l-a marcat tocmai împotriva roş-albaştrilor şi beneficiază de acordul fotbalistului datorită reacţiei pe care suporterii au avut-o pe Facebook. Sovsici a ajuns să aibă aproape 1.000 de prieteni pe site-ul de socializare, trei sferturi dintre ei fiind români care l-au adăugat în listele lor după ce au aflat că echipa lor favorită e interesată de transferul lui. "Damir, te rugăm, vino la Steaua!", îi scriu cei mai mulţi dintre fanii "militarilor".

Bosniacul de 21 de ani, care poate juca mijlocaş stînga sau atacant, e şi el uimit de simpatia pe care a atras-o: "Prieteni, sper să ne vedem la Bucureşti! Îmi doresc foarte mult să joc la Steaua, pentru istoria clubului şi pentru suporterii fenomenali!". Discuţiile pentru achiziţionarea sa vor fi purtate săptămîna viitoare, roş-albaştrii fiind interesaţi şi de coproprietate sau de împrumut pe un an cu opţiune de cumpărare. Pentru transfer definitiv, croaţii de la NK Zagreb au fixat un preţ de început uriaş, 3 milioane de euro!

MM îl compară cu Cristiano Ronaldo!
Toţi steliştii au fost impresionaţi de viteza şi de tehnica lui Damir Sovsici în urma meciului direct pe care l-au avut cu NK Zagreb în Austria. Bosniacul care posedă şi cetăţenie croată a şi marcat în partida încheiată la egalitate, 1-1. Mihai Stoica şi-a adus aminte că şi Manchester United l-a luat pe Cristiano Ronaldo de la Sporting Lisabona ca urmare a unui amical jucat între cele două cluburi, în care starul portughez a jucat pentru verzi şi a impresionat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
blaustein
blaustein  •  31 Iulie 2011, 12:56
Postat de bogdand81 pe 31 Iulie 2011, 12:48

Daca tot vor sa ia jucatori din Croatia macar sa-l ia pe Kramaric de la Dinamo Zagreb ca e mai de viitor. din pacate saracia asta de gigi nu-l va lua pe niciunul din ei.

Jucatorii de la Dinamo Zagreb sunt inaccesibili pentru echipe din campionate precum cel al nostru. Sunt scumpi, si nici nu vor savina aici. Ramai la Fifa Manager in continuare, ca acolo te pricepi.

bogdand81
bogdand81  •  31 Iulie 2011, 12:48

Daca tot vor sa ia jucatori din Croatia macar sa-l ia pe Kramaric de la Dinamo Zagreb ca e mai de viitor. din pacate saracia asta de gigi nu-l va lua pe niciunul din ei.

imperator
imperator  •  31 Iulie 2011, 11:58
Postat de victor_l pe 31 Iulie 2011, 11:02

Remus Răureanu , si daca e invers? adica Steaua e disperata sa puna mina pe un tip care in 4 ani ar fi marcat 2 (doo) goluri.

Goluri marcheaza atacantii , mijlocasii mai putin , si e tanar , mai are timp , problema este daca stie sa construiasca si sa dea acele pase decisive.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează