FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Speriaţi de Mutu! Jucătorii aduc parfumul şi gelul de păr la control

Marius Niculae, Niculae, Dinamo
Marius Niculae, Niculae, Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2010 00:00

Fiecare dinamovist trebuie să anunţe staff-ul medical dacă utilizează pastile sau produse cosmetice, altfel vor fi amendaţi cu peste 5.000 de euro

Problemele de dopaj ale lui Adrian Mutu i-au determinat pe dinamovişti să fie şi mai precauţi decît erau. Şi pînă ieri, fotbaliştii trebuiau să anunţe staff-ul medical al clubului dacă iau vreo pastilă sau folosesc produse cosmetice, însă, mai nou, a devenit obligatorie înştiinţarea personalului specializat vizavi de ceea ce folosesc jucătorii în viaţa privată.

"În caz contrar, amenzile vor fi usturătoare, peste 5.000 de euro, iar fotbalistul în cauză riscă şi eliminarea din lot. Sînt chestii cu care nu te joci, mai ales că jucătorul nu şi-ar face rău doar lui, ar pune-o şi pe Dinamo într-o situaţie jenantă. Orice produs trebuie verificat atent. Fie că vorbim de pastile, deodorante, geluri de păr sau de duş, şampoane sau parfumuri", au declarat ieri oficialii roş-albilor.

"Ne distrăm, ce-i rău în asta?"
Întrebat dacă nu e prea multă bună-dispoziţie la antrenamente, ţinînd cont că Dinamo e pe locul 8, N'Doye a replicat: "Come on, man, ne distrăm, ce e rău în asta? E bine să te antrenezi cu zîmbetul pe buze. Trebuie să fim în dispoziţie bună şi aşa va fi pînă la final, pînă la ultima etapă. Locul 8? Asta e, şi dacă eram pe 14 sau pe 16 tot trebuia să ne antrenăm ca să venim pe primele locuri".

Totuşi, se-ntorc la Astra?
Dinamoa a reluat relaţiile cu Astra. Iar Eugen Crăciun, fundaşul roş-albilor, a fost trimis de dinamovişti din nou la Ploieşti, acolo unde a evoluat şi în tur. Şi Georgian Păun, autorul golului 2 ieri, ar urma să îmbrace din nou tricoul prahovenilor, alături de Liviu Ganea.

Alte informaţii din cantonament
- Cristi Munteanu a preluat tricoul cu numărul 1, liber după plecarea lui Lobonţ la AS Roma.
- Diabate s-a accidentat la glezna stîngă şi nu va juca astăzi.
- N'Doye s-a întreţinut ieri cîteva minute cu Wesley, amicul său de la FC Vaslui. "E ca un frate pentru mine", a zis dinamovistul.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
crs_fcd
crs_fcd  •  01 Februarie 2010, 11:21

Atata timp cat Dinamo nu va avea cel putin ALTI 5 jucatori de fotbal in lot nu amatorii care sunt acum - sau care sunt TOTAL iesiti din forma (Scarlatache, Goian, Pulhac, Moti, Zicu, Ad. Cristea, Bostina, Rus, C. Niculescu) si cat timp Talnar va fi principal... Cu regret (sau nu ca poate acolo scapam de creditorii astia si de clanul becali care ne termina!), o sa picam in B!

florinch
florinch  •  31 Ianuarie 2010, 10:29

Controalele antidoping in liga lui Mitica sunt inexistente.In ceeace priveste imprumutul lui Liviu Ganea si Paun la Astra ar fi o mare tampenie.In primul rand Borcea s-ar face de ras sa-i dea inapoi dupa ce patronul astrei i-a porcait in tur,iar in al doilea rand baietii chiar sunt buni si avem nevoie de ei daca vrem sa luam titlul.Daca nu vrem titlul putem imprumuta toti jucatorii la alte echipe sa nu le mai platim salariile.Sa vedeti ce vom plange dupa Matache.Concluzie:MANAGEMENT DEZASTRUOS.

 •  31 Ianuarie 2010, 09:58

avand in vedere controalele anti-doping de la noi eu cred ca baietii pot sa bage in gura tot ce vor ei fara a exista riscul de a fi prinsi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close