FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSMS IAŞI 1-0

Spirite încinse la Dinamo » Tensiuni între fani şi conducători: ”Arătăm ca o echipă de mijlocul clasamentului!” :X

Articol de - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 11:49

Aseară, după meci lui Dinamo cu CSMS Iaşi, 1-0, suporterii de la tribuna a II-a, care formează aripa dură a spectatorilor prezenţi în ”Ştefan cel Mare”, l-au chemat pe directorul sportiv Cristi Bobar la o discuţie despre echipa actuală.
Fanii au reclamat: "Cristi, nu mai există spiritul lui Dinamo? Nu mai ard jucătorii pentru echipă, sînt multe momente cînd arătăm ca o echipă de mijlocul clasamentului". 

Rezumatul VIDEO al victoriei cu CSMS Iaşi!

Oficialul dinamovist i-a ascultat pe spectatori şi-a contracarat: "Trebuie să avem răbdare, sînt mulţi jucători tineri, Nedelcearu, Filip, Rotariu, Gavrilă, e mai greu să se sudeze şi o echipă în care au apărut multe nume noi în vară. Important e că am învins şi că sîntem pe o linie bună, o să meargă şi jocul".  A rămas ca, periodic, conducerea să discute cu fanii lui Dinamo.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (87)
andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 14:57

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 14:56

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 14:50

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (87)
Comentează