FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI - GAZ METAN MEDIAȘ 0-1

Spre Bundesliga

Paul Pîrvulescu
Paul Pîrvulescu

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

Monitorizat de Koln, Pîrvulescu a pus busola pe direcţia Germania


Aflat sub lupa lui FC Koln, care-l ţine sub observaţie de trei etape, mijlocaşul Paul Pîrvulescu a făcut un meci mare şi la Galaţi. A pasat decisiv la golul lui Cristi Bud şi a ţinut perfect flancul stîng al Mediaşului. Aceasta după ce, cu o etapă în urmă, l-a umilit pe stelistul Ninu. Atunci, însă, n-a cîştigat Gazul, ci trupa lui Bergodi (2-4).

Şansele ca jucătorul să rămînă la Gaz Metan se împuţinează, alături de Koln, alte două grupări din Germania fiind pe urmele mijlocaşului. Iar din România, Dinamo, Steaua şi CFR au început să întrebe de jucător, care a fost pus sub protecţie de club printr-un contract pe încă trei ani.

"Am semnat deoarece ştiu că mai am nevoie să cîştig experienţă. Nu mă grăbesc să plec. Campionatul Germaniei cred că mi s-ar potrivi foarte bine, dar aş mai aştepta pînă după Campionatul European de tineret", a mărturisit Paul Pîrvulescu, titular incontestabil la naţionala lui Săndoi.

"Mă bucur că a marcat Bud. Toată ziua m-a bătut la cap să-i dau o pasă ca lumea. E un succes pentru moral, acum vrem să batem pe Dinamo"
Paul Pîrvulescu, mijlocaş Gaz Metan Mediaş

"Mai am de dat 7 goluri ca să ajung la 10, cîte am promis pînă la finalul turului. Dacă-mi iese, poate-l conving şi pe Răzvan Lucescu să se uite spre mine"
Cristi Bud, atacant Gaz Metan Mediaş

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  23 Septembrie 2009, 15:26

paule nu pleca la steaua , doar nu vrei sa isi bata jok ciobanu de tine??? cum a facuto cu restu..

 •  21 Septembrie 2009, 20:55

Paul ar fi bun in germania la dinamo nu ar prea avea ce sa faca pentru ca sunt destule "vedete" acolo , la cfr iarasi ar fi ceva frumos insa stilul lui paul nu se potriveste Cfr-ului ...eventual daca revine Trombeta care se baza pe cartea contraatacului l-ar putea lua pe Paul pentru ca ar merge bine dar momentan Cfr-ul joaca prea incet.... iar la Kholn perfect ....poate o echipa unpik prea mica pentru paul dar ar fi un inceput bun... REspect Gazu Alin Paul Galeria ;)

gazistu
gazistu  •  21 Septembrie 2009, 12:54
Postat de mbogdan80 pe 21 Septembrie 2009, 08:53

parvulescu trebuie sa vina la steaua! avem nevoie de nu mijlocas stanga asa cum e el!

tu ce vrei ma foame, vedetiva de treaba vosatra acolo prapaditilor, steaua nu mai e o prioritate pt nici un fotbalist, mai bine sta la medias sau merge in liga 1 din gremania decat la steaua , chiar dc koln se bate la retrogradare , ca si steaua se va bate la retrogradare impreuna cu noi; paul ramane la medias.orikumm nu vati bani sal cumparati punct.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close