FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Stadion-gazdă pentru play-off » Număr impresionant de meciuri pe Arena Naţională

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 10:35

Arena Naţională este stadionul care va găzdui cele mai multe meciuri din play-off-ul Ligii 1, după cum arată o analiză publicată în ediţia de astăzi a Gazetei Sporturilor. 

Aproximativ o treime dintre meciurile de play-off se vor juca pe cel mai mare stadion al ţării: cel puţin nouă partide sunt programate să se dispute pe arena bucureşteană.

După ce Steaua şi-a mutat toate partidele de pe teren propriu pe Arena Naţională, Cosmin Contra a cerut în mod expres după venirea la Dinamo ca echipa să joace tot pe stadionul naţional.

În ultima etapă, atât Steaua cât şi Dinamo joacă pe teren propriu, însă în cazul în care meciurile celor două formaţii vor fi programate la aceeaşi oră, Steaua va avea cel mai probabil câştig de cauză.

Roş-albaştrii au trecută Arena Naţională drept stadion principal pe caietul de licenţiere, în timp ce Dinamo are ca opţiune stadionul din Ştefan cel Mare.

Vezi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau în Gazeta digitală lista meciurilor programate să se joace pe Arena Naţională în play-off!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1475992295785581
Radu Sebastian  •  08 Martie 2017, 16:39

Sa vedem daca se vor disputa meciuri in aceleasi conditii de calitate de pana acum deoarece a fost preluat de primaria generala si ALPAB.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează