FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

Stadionul lui Dinamo va fi acoperit! Ministrul Carmen Dan a dat ultimele detalii despre arenă » Cât va costa

Articol de GSP - Publicat marti, 19 decembrie 2017 14:06

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost prezenta la clubul Dinamo și a vorbit despre planurile pentru noul stadion.

Arena din "Ștefan cel Mare" se va moderniza pentru EURO 2020, iar ministrul a dat detalii despre proiect, spunând că stadionul va fi acoperit, nu va avea pistă și va avea 25.000 de locuri.

"Obiectivul nostru în acest an a fost să dăm suporterilor lui Dinamo un stadion care să corespundă standardelor europene. Cred că de anul următor vom putea să observăm toţi că acest proiect al nostru prinde viaţă şi la turneul final din 2020 vom avea o arenă sportivă aşa cum şi-au dorit suporterii.

O arenă fără pistă, aşa cum au cerut fanii, de 25.000 de locuri, acoperită, care să corespundă cerinţelor iubitorilor de fotbal. Este obiectivul nostru", a declarat Carmen Dan, potrivit TV Digi Sport.

Costul unui loc va fi de 1.500 de euro. Astfel, stadionul lui Dinamo, care se va construi în locul velodromului, va costa 37,5 milioane de euro.

CS Dinamo vrea rezilierea contractului de asociere cu ACS FC Dinamo, clubul lui Nicolae Badea, fiecare societate fiind pe poziție de forță și acuzându-se de datorii de 1,5 milioane de lei. În prezent, între CS Dinamo și Nicoale Badea există un contract prin care lui Badea i s-a cesionat stadionul, iar dacă acest contract nu va fi anulat, stadionul nu poate fi modernizat.

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, alături de Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Decembrie 2017, 11:25
Postat de raikkonen79 pe 19 Decembrie 2017, 21:16

Pai nu v-au construit stadion in Cluj?

Vorbeam asa de chestie de concurenta aceea cum ii zice? neloiala? CFR are stadion propriu ,baza proprie ,autobuz si restul nu au dar li se va "da". Stadionul din Cluj a fost construit din bani publici pentru "U". Care a ajuns in div 3. E cea mai mare gaura in bugetul local sau ..judetean ca nu mai stiu e un ping-pong intre Boc si Tise.Fin si nas. Legea ,regulamentele sunt cea mai mare tocmeala in domeniul fotbalului cel putin .

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Decembrie 2017, 11:18
Postat de raikkonen79 pe 19 Decembrie 2017, 21:16

Pai nu v-au construit stadion in Cluj?

Hotia " noastra" nu e mai buna ca a " voastra".

ticbis
ticbis  •  19 Decembrie 2017, 22:29

Tare de tot chestia asta; citez: "Cred că de anul următor vom putea să observăm toţi că acest proiect al nostru prinde viaţă" :))))) Viata o prinde, si cred ca toti dinamovistii vor sta cu ochii pe stadion sa-l observe bine...:))) Vai de cozonacul vostru!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează