FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Stanciu: "Astra e cel mau uşor adversar pe care l-am avut, nu ştiu cum nu i-am bătut!"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Team managerul Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, vorbeşte despre cauzele prestaţiei slabe din partida cu Astra şi spune că prahovenii sînt cel mai facil adversar pe care elevii lui Petrovici l-au avut de la începutul stagiunii.

"Faptul că sîntem neînvinşi după 7 etape nu ne consolează decît statistic. Dacă mai băteam în 3 dintre meciurile pe care le-am terminat la egalitate, eram primii în clasament. Ne-am obişnuit să începem să jucăm fotbal abia după ce adversarul marchează. Am avut unul dintre cei mai uşori adversari din startul sezonului, poate chiar cel mau uşor, nu ştiu cum de nu am reuşit să învingem. E un egal ruşinos pentru noi.

Mîine vom analiza, vedem care sînt cauzele acestei prestaţii. Poate şi zvonurile legate de plecarea lui Petrovici au afectat moralul jucătorilor, oricum, cel tîrziu miercuri vom şti mai multe", a spus Daniel Stanciu la sportro.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
azerty63
azerty63  •  13 Septembrie 2010, 15:17

pentru milici Cum adica nu iasa la mingile inalte? Ce meci ai vazut?

alin_iosub24
alin_iosub24  •  13 Septembrie 2010, 15:14

'Astra e cel mau uşor' mai analfabetilor, voi chiar nu sunteti in stare sa scrieti un titlu corect????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

reality
reality  •  13 Septembrie 2010, 13:52

De vina pentru prestatia lui Tudor care ne-a scos un gol din poarta este revenirea "granzilor" si conceptul FRF&LPF prin care Poli nu are voie mai sus de locul 4. Doar un accident ne poate duce mai sus sau ambitia jucatorilor. Dar cum jucatorii nu prea manifesta astfel de ambitii si bani nu prea sunt la club... eu sunt multumit in primele 5 echipe. Daca mai prindem si o cupa europeana sunt foarte multumit.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close