FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Stanciu: "Dacă nu pleacă în străinătate, Cociş rămîne la Poli. Nu merge nicăieri în Liga I" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Managerul general al Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, spune că Ioan Ovidiu Sabău va continua alături de gruparea bănăţeană şi din sezonul viitor şi dezvăluie că Răzvan Cociş nu va evolua în Liga I decît pentru formaţia viola.

"Sabău mai are contrat pînă la finalul lui 2011 şi, dacă nu apare ceva neprevăzut, va fi antrenorul nostru şi în sezonul viitor. 99,99% va continua alături de noi, a discutat şi cu domnul Iancu despre acest subiect, sper că lucrurile s-au lămurit.

Cociş? Depinde şi pe ce loc vom termina campionatul, apoi vom vedea dacă putem să-l păstrăm. Vă asigur că nu va ajunge la nici o altă echipă din România, singura pentru care va evolua dacă nu găseşte nimic în afara ţării e Poli", a spus Stanciu la sportro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
 •  13 Mai 2010, 13:07

Primul Joc Online Unde Castigi EURO! ://www.anno1777.com/index.php?i=3308 Primul joc social in care poti schimba moneda virtuala pe bani reali. Este 100% GRATIS. Deschiderea unui cont iti ia 2 minute. Poti fi proprietar de firma, politician  sau militar. Exista peste 20 de tipuri  de companii de la restaurante la banci sau loterii. Poti face bani cu propria revista indiferent de ce subiect abordezi. Poti cumpara si vinde orice, inclusiv alti jucatori.

 •  13 Mai 2010, 12:42

vand melci de calitate

 •  13 Mai 2010, 12:27

D-le Marian Iancu,cu stima si respect,va rog sa nu va retrage-ti de la POLI.Sint convins ca aveti puterea de a lupta impotriva tuturor greutatilor.Prin retragerea d-stra de la POLI,faceti jocul dusmanilor acestei echipe din Banat.Va multumesc Paul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close