FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Stanciu spune că Pantilimon este prea tînăr ca să fie titular la echipele mari din Europa

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Managerul sportiv al Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, s-a referit la cedarea lui Costel Pantilimon, după ce Gazeta Sporturilor a scris în ediţia de azi că portarul de 23 de ani poate ajunge în Germania, la Schalke.

"Este dificil pentru un portar de vîrsta lui Pantilimon să fie în atenţia unor cluburi importante.
Nimeni nu dă 3-4 milioane pe un portar tînăr, care să stea rezervă. Este greu la 23 de ani să faci faţă şi să aperi la echipe de calibru", a comentat Stanciu la sportro.

Apoi a continuat: "Din ce ştiu eu, Pantilimon nu are nici o ofertă concretă. Noi nu am primit nimic pe adresa clubului. Vreau însă să spun că el este cel mai valoros portar din campionat, deşi s-a tot vorbit de Tătăruşanu în ultima vreme".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
g.i.
g.i.  •  23 Decembrie 2010, 11:23

Si Casillas era prea tanar cand a inceput sa apere la Real Madrid? La noi toti sunt prea tineri. De Torje la fel se spune. Pai altii la varsta lor rup, iar astia sunt cotati de presa de la noi si de oamenii din fotbal la nu stiu cate milioane, insa in realitate sunt prea tineri. Va zic eu, nu prea au valoare si nu ii tin picioarele. Pai sa se duca si ei sa rupa gazonul in Europa, nu sa-i consideram prea tineri.

tuby
tuby  •  23 Decembrie 2010, 10:59

pe la 40 va fi probabil ok!!!! messi joaca de la 17 ani la barcelona, iar la noi la 20-21 de ani inca se spune ca nu-s copti pt prima liga.

putregaiu
putregaiu  •  23 Decembrie 2010, 10:57

mai asteapta umpic si o sa fie prea batran ca sa-l mai transfere vreo echipa din europa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează