FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Stancu: "Sînt pe aceeaşi lungime de undă cu cei de la Braşov, am un feeling bun" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Stelian Stancu a declarat că îşi doreşte să câştige Cupa României cu FC Braşov şi să joace alături de echipa lui Viorel Moldovan în cupele europene, acesta fiind principalul motiv pentru care a ales să se transfere la gruparea ardeleană.
           
"Gata, m-am făcut braşovean cu acte în regulă şi pot spune că sunt pe aceeaşi lungime de undă cu echipa, pentru că şi eu îmi doresc să câştigăm Cupa României şi să evoluăm în cupele europene. Nu este un pas înapoi, la Braşov e o echipă bună, matură, care îşi doreşte să facă performanţă. Am avut eu un feeling că este bine pentru mine să vin sub Tâmpa.

Am vorbit des cu preşedintele Dinu Gheorghe în ultima vreme şi m-a convins să vin aici, pentru că ne dorim aceleaşi lucruri. De asemenea, a contat şi faptul că Braşovul are un antrenor tânăr, care îşi doreşte să facă performanţă în această meserie şi, după părerea mea, este unul dintre tehnicienii cu viziune modernă asupra fotbalului", a spus Stancu, care a evoluat ultima dată a FC Timişoara.

Stelian Stancu a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu FC Braşov. Stancu, în vârstă de 28 de ani, a mai jucat la echipele Astra Ploieşti, Metalul Plopeni, Sportul Studenţesc, Steaua Bucureşti şi FC Timişoara.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  20 Februarie 2010, 12:59

Bine ai venit in echipa de sub Tampa. Sper sa ai un an constant si bun la noi asa cum e si cariera ta de pana acum. Succes

vlad_stegar
vlad_stegar  •  18 Februarie 2010, 23:47

Bine ai venit Steliane, sper sa ne bucuram impreuna de cupa ! Off Topic: De Duarte s-a mai auzit ceva, a murit ?

 •  16 Februarie 2010, 17:26

sa fie cu noroc venirea ta la brasov si sa cistivati cupa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează