FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Start de meci cu nervi la Dinamo - Pandurii: "Demisia! Demisia!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 20:34

Cele 4 meciuri fără victorie, dintre care 3 înfrângeri consecutive, i-au adus pe fanii dinamoviști în culmea disperării. 

Cei aproximativ 2000 de oameni prezenți la partida cu Pandurii au strigat încă din primul minut împotriva antrenorului Ioan Andone

" Demisia! Demisia!", s-a auzit imediat după ce Ovidiu Hațegan a fluierat startul partidei. 

Nici după ce s-a făcut 3-0 fanii nu s-au liniștit. Imediat după ce Palici a înscris, fanii au continuat să strige împotriva lui Andone. 

În ultima săptămână s-a discutat mult despre posibila plecare a lui Andone de la Dinamo, iar printre înlocuitori au fost vehiculate numele lui Marius Șumudică și Cosmin Contra. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
1301682246531674
Bocanici Pocanici  •  23 Octombrie 2016, 19:42

La ora actuala poate sa vina oricine,nu avem jucatori,suntem vai de noi,asa jucatori meseriasi nu a mai avut echipa asta,vai mama lor,eu nu le mai dadeam salariul.

aldo_m
aldo_m  •  23 Octombrie 2016, 18:07

victoria cu panduri e inselatoare am jucat cu o echipa neplatita jucatorii nu prea aveau tragere de inima nu prea puneau osul sa vedeti meciul cu astra aia e valoarea lui andone si acum consider ca ando TREBUIE SA PLECE CA NU E ANTRENOR DE DINAMO

whiteredarad
whiteredarad  •  23 Octombrie 2016, 14:51

Una dintre cauzele stagnarii fotbalului romanesc este cea a valorii slabe a antrenorilor, care se tot rotesc, fara rezultate. Valoric, putini se pot lauda cu experiente cu rezultate, in West. Andone, Regencamp, Piturca,Iordanescu, de exemplu nu au realizat nimic afara, ca antrenori, dar vin si dau lectii, cind ajung antrtenori la Steaua si Dinamo. Nu lipsa banilor e problema ci seriozitatea cluburilor si a jucatorilor, plus antrenorii slabi. In cardasie cu unii ziaristi dau mereu vine pe greselile arbitrilor,desi fotbalul jucat este jalnic. Un exemplu pozitiv este multescu, un tip care mereu face un joc placut, la echipele sale, dar si Pustay, care, din pacate nu a avut sanse la echipe mai mari.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează