FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a ajuns la un acord cu Terek Groznîi » Jeremy Bokila vine în Ghencea!

Bokila va împlini 26 de ani în noiembrie
Bokila va împlini 26 de ani în noiembrie

Articol de - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 21:35

Steaua a ajuns la un acord cu Terek Groznîi pentru achiziţionarea congolezului, însă înţelegerea e pentru finalul anului.

Campania de achiziţii a Stelei s-a încheiat cu împrumuturile lui Papp, Bourceanu şi Rusescu, însă se ştie deja şi care va fi prima achiziţie din iarnă. Numele său: Jeremy Bokila.

Atacantul african a fost o ţintă importantă şi pentru acest mercato, numai că Terek Groznîi n-a vrut să se despartă de el acum, motivînd că a început foarte bine sezonul, e pe locul 4 după 6 etape, şi n-ar mai avea timp să aducă un alt atacant, care să completeze lotul.

Rezerva lui Ailton şi Lebedenko
Totuşi, Steaua şi Terek au ajuns la un acord în ceea ce priveşte trecerea lui Bokila în Ghencea pentru la iarnă. Turul în Rusia se va termina fix în acelaşi timp cu prima parte a campionatului din Liga 1, la începutul lui decembrie, iar oficialii roş-albaştrilor au o înţelegere verbală cu şefii grupării cecene ca tranzacţia să se perfecteze atunci.

În momentul de faţă, Bokila e departe de a fi nu doar prima opţiune a antrenorului, dar chiar şi prima schimbare. A jucat puţin spre deloc în acest debut de sezon, titularii din ofensiva lui Terek fiind brazilianul Ailton Almeida şi rusul Igor Lebedenko, ambii trecuţi de 30 de ani.

Ultima dată cînd a început din primul minut a fost acum 4 luni, într-un meci cu Anji. Dacă ar fi venit şi Bokila în această vară, numărul jucătorilor achiziţionaţi de Steaua ar fi ajuns la 10, după Arlauskis, Luchin, Papp, Bourceanu, Breeveld, Rusescu, Lemnaru, Toşca şi Pham.

24 de minute a jucat Bokila pentru Terek în primele 6 etape ale campionatului din Rusia, nereuşind să marcheze vreun gol

22 de goluri a marcat Bokila în tricoul Petrolului, în sezonul 2012-2013, în 37 de meciuri de campionat şi Cupa României

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (53)
biemil
biemil  •  03 Septembrie 2014, 23:31

bani aruncati pe geam. Pacat ca nu mai gandeste nimeni la Steaua.

biemil
biemil  •  03 Septembrie 2014, 23:30

nu e de Steaua. Nu va face nimic.

bil1967
bil1967  •  03 Septembrie 2014, 15:04

Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (53)
Comentează