FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTAŢI

Steaua a anunţat situaţia celor doi jucători de bază accidentaţi » Veşti bune doar pentru unul dintre ei

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 19:02

Steaua a anunţat situaţia celor doi jucători accidentaţi. Dacă Adrian Popa este mai bine şi s-ar putea ca la returul cu Stromsgodset să fie gata de joc, starea lui Florin Gardoş nu este tocmai ok. 

Fundaşul central va fi supus săptămîna viitoare unor noi teste, iar atunci cel mai probabil se va afla şi perioada de care va mai avea nevoie pînă cînd va fi apt.

"1. ADRIAN POPA - în cantonamentul din Anglia, de la St. George's Park, jucătorul a suferit o disjunctie acromio-claviculara. În prezent, starea lui este mult ameliorata, participă de 10 zile la antrenamente normale cu echipa, dar evitînd contactele violente. Sperăm ca în termen de o saptămînă acesta să fie apt de joc.

2. FLORIN GARDOŞ - a suferit o leziune musculară fibrilară complicată, cu o cicatrice fibroasă. Va fi reevaluat la începutul săptîmanii viitoare şi, în funcţie de rezultate, sperăm să reia antrenamentele alături de colegii săi în cel mai scurt timp", a anunţat site-ul oficial al Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
luciann
luciann  •  17 Iulie 2014, 20:09
Postat de solomon_i pe 17 Iulie 2014, 19:11

In sfarsit o stire normala care nu contine soc, groaza, horror, grandomanie s.a.m.d ! Cat despre cei doi jucatori...eu cred ca nu-i cazul ca cei de la Steaua sa-i "forteze" cu echipele cu care jucam in aceasta perioada.

Pe Popica n-ar trebui sa-l forteze deloc, tot anul! :))) Ma intreb si eu oare pe cine avem rezerva de fundas central daca se accidenteaza sau este suspendat unul dintre cei doi ramasi valizi?

solomon_i
solomon_i  •  17 Iulie 2014, 19:11

In sfarsit o stire normala care nu contine soc, groaza, horror, grandomanie s.a.m.d ! Cat despre cei doi jucatori...eu cred ca nu-i cazul ca cei de la Steaua sa-i "forteze" cu echipele cu care jucam in aceasta perioada.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează