FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua a blocat banii pe transferul lui Chipciu: "Trebuie să lămurim în cel mai scurt timp această problemă"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 08 august 2016 09:51

FC Braşov a plecat bine la drum în noul sezon după succesul, 3-2, realizat la Sfântu Gheorghe în disputa cu Sepsi.

Situaţia grupării din oraşul de sub Tâmpa nu este deloc una liniştitoare, în ciuda asigurărilor şi eforturilor pe care le fac cei care conduc echipa.

"Într-o săptămână am adus 13 jucători pe care am încercat să îi integrăm cât de cât. Este bine că am reuşit să învingem într-o atmosfera excelentă cu aproape 3000 de spectatori prezenţi. Factorul financiar rămâne, în continuare, un aspect delicat la FC Braşov. Aşteptăm în continuare banii de la Steaua pentru Chipciu, dar din ce am înţeles Sporting Piteşti a intervenit, prin Tănase Dima, cerând un procent de formare deşi noi plătisem aceşti bani.

În aceste condiții Steaua a blocat, după cum ne-a spus domnul Argăseală, plata banilor pe Chipciu către noi. Trebuie să lămurim în cel mai scurt timp această problemă", a precizat managerul sportiv al braşovenilor, Paul Enache, la Sport Total FM.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
104772133226352
Petre Radulescu  •  08 August 2016, 10:51

Din titlu se intelege ca Steaua ar fi de vina ca nu ajung banii la Brasov. Problema este insa alta. Brasoveni fie nu au dat niciun ban pt. formare celor de la Pitesti, fie cei de la Pitesti mai trebuie sa primeasca o parte din suma pe care Steaua trebuie sa o vireze Brasovului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează