FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - STEAUA 0-1

Steaua a cîştigat, însă Gigi Becali nu vede nimic bun în jocul echipei: "Nici o idee, doar brambureală!"

Florin Costea pare și el bulversat de jocul echipei
Florin Costea pare și el bulversat de jocul echipei

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 09:48

Patronul şi-a spus concluzia după meciurile din prima etapă: "Sîntem cei mai slabi dintre echipele care se luptă la titlu".

Prima victorie a Stelei în 2012, în chiar prima etapă disputată în acest an, l-a determinat pe Gigi Becali să pună din nou tunurile pe echipă. Prestaţia l-a dezamăgit pe patronul Stelei, care a comentat întîlnirea la GSP TV.

"Văzusem CFR şi mi-am zis că au jucat slab, la fel şi pe Rapid, iar Dinamo a avut 1-0 şi om în plus din minutul 10. Mă şi gîndeam că, gata, vom cîştiga titlul!, însă de fapt noi am jucat cel mai prost şi noi sîntem cei mai slabi dintre cei de acolo, din prima parte a clasamentului", a spus Becali.

"Eu n-am văzut nici o idee, nimic. Doar brambureală. Cum să te domine Mioveniul şi să te facă să transpiri de emoţii? E clar că nu sîntem pe drumul cel bun, iar dacă vom continua aşa, nu avem nici cea mai mică şansă la titlu. De fapt, la ce am văzut, nu mă mai gîndesc la titlu", a adăugat Becali, după care l-a arătat cu degetul pe Ilie Stan.

"L-a pus pe Tănase în centru, mare greşeală! L-a distrus pe Tănase, dar vă garantez eu că nu se va mai întîmpla niciodată să-l vedeţi mijlocaş central pentru că voi interzice eu chestia asta" a fost referirea lui Becali la "Dodel", după care a vorbit despre Machado: "Ăsta parcă a fost din poveşti, practic noi am jucat fără atacant. N-are nici o calitate, nici măcar nu cîştigă duelurile aeriene".

Gigi Becali despre alţi fotbalişti de la Steaua:

... despre Florin Costea: "Mie mi-a plăcut, chiar nu înţeleg de ce l-a schimbat. Păi, tu îl schimbi pe unul care e extrem de activ?"

... despre Pîrvulescu: "Mi-a plăcut foarte mult, s-a văzut că e fotbalist adevărat. Are viteză, are forţă, controlează bine mingea, eu de aici înainte aş juca doar cu el titular fundaş stînga"

... despre Tătăruşanu: "El ne-a salvat în seara asta"

... despre Tibi Bălan: "Ăsta se crede la Sportul, ca toată lumea să-i dea lui mingi şi el să facă ce vrea cu ele. Îi e frică să alerge, nu cumva să facă vreo ruptură"

"Nu spun mai multe, stau calm pentru că am cîştigat cele 3 puncte, însă fotbalul te pune la zid dacă faci şi o mică eroare, iar în acest meci s-a făcut o mare eroare şi anume trecerea lui Tănase în centru" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Urmărisem meciul Rapid - U Cluj şi eram optimist, dar după ce am văzut-o pe Steaua, acum chiar mi-e frică rău de meciul cu U Cluj. Sunaţi-mă după acest meci şi o să vă spun mult mai multe" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Eu cred că am făcut un joc parţial bun. Am luat 3 puncte muncite şi asta e foarte important" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

"Ilie Stan a fost fotbalist, antrenor nu ştiu cît e, dar ca fost fotbalist important nu pot să cred că poate gîndi că a fost un meci parţial bun" (Gigi Becali, patron Steaua)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
varanga53
varanga53  •  05 Martie 2012, 11:50

Cu I.Stan pare ca Steaua nu are nici o idee de joc !Ma rog ca , din vara, sa vina Grigoras !

andrei_bern10
andrei_bern10  •  05 Martie 2012, 11:09
Postat de romeo_daniel7 pe 05 Martie 2012, 09:54

Dupa 7-8 ani in care acest Becali ma enervat la culmea cu declaratiile lui pot spune acum ca in sfarsit gandeste si el normal. Bravo GIGI !!! Ma bucur ca te-ai convins ca Nikolici merita sa fie titular....normal ca este mai bun decat Machado sau Tatu...Baiatu sa enervat ca nu a jucat pentru ca a fost pe nedrept tinut rezerva. Nu a aruncat cu nimic spre antrenor. Astea sunt inventii de presa. Steaua trebuie sa joace in formula 4-4-2 cu: Tatarusanu - Martinovici,Chiriches,Geraldo,Parvulescu - Rusescu,Balan,Bourceanu,Tanase - Nikolici si F.Costea.....BRAVO GIGI !!! Dar mai ai multe de invatat si de aratat. Sper sa NU faci marea GRESALA si sa schimbi antrenorul pana la sfarsitul campionatului !!

Chiar nu intelegeti ca dupa ce l-ati vindut pe Brandan , nu aveti pe cineva la centru gen Catalin Munteanu

yubytu
yubytu  •  05 Martie 2012, 10:47

"Eu cred că am făcut un joc parţial bun. Am luat 3 puncte muncite şi asta e foarte important" (Ilie Stan, antrenor Steaua) la ce maci te-ai uitat domnule Stan, orice alta echipa scoteam maxim egal, nu mai psun oricare din primele 10 ne batea, pupatii mana oitei negre Tatarusanu ca a tinut meciul, ardetii lui Tanase doua castane si lasati-l pe Florin sa joace, care Florin? are care il frecati toti ca nu e bun. Cel mai mare + al pauzei de iarna Chiriches in rest toti sunt mult pe minus. Marea greseala dupa meciul Stelei am dat la Real, pai scuzati-ma domnule Stan dar ala e fotbal, noi am jucat turca in noroi.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează