FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Steaua a dat startul la vînzări de abonamente: s-au dat cîte 100 pe oră!

Steliştii au din nou abonamente după doi ani
Steliştii au din nou abonamente după doi ani

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 iulie 2013 21:49

Steaua a pus în vînzare ieri tichetele pentru întreg sezonul şi a dat 400 în primele 4 ore.

Steliştii au iar abonamente, după doi ani, şi s-au grăbit să le achiziţioneze online chiar dacă ele nu permit prezenţa şi la partidele din cupele europene, ci numai în Liga 1. În primele patru ore s-au comercializat deja 400 de abonamente pe site-ul www.bilete steaua.ro. În total, sînt 4.500 de abonamente scoase la vînzare online.

Preţurile: 199 de lei la peluze, 449 de lei pentru tribuna a II-a şi între 549 de lei şi 1.449 de lei în zona VIP a Arenei Naţionale. Suporterii îşi pot alege online şi locurile pe care doresc să le rezerve pe Arena, poziţii care nu vor mai fi valabile întocmai pe Ghencea, unde stadionul e mult mai mic, 28.000 de locuri faţă de 55.000. Dar roş-albaştrii le garantează fanilor că vor disputa minimum 10 partide din totalul de 17 pe Arena Naţională.

Deşi abonamentele nu sînt valabile şi în Europa, vînzarea biletelor pentru turul cu Vardar nu merge fantastic. S-au dat 25.000 pînă acum. "Sper să fim mai mult de 40.000", a scris MM pe facebook. Campioana Macedoniei e mai puţin atractivă decît AEK Larnaca.

Acum un an şi jumătate, la jocul Stelei cu ciprioţii, decisiv pentru calificarea în primăvara Europa League, au fost mai mult de 50.000 de oameni. Românii au cîştigat cu 3-1 şi au mers mai departe.

24.626 de spectatori au asistat, în medie, la jocurile de pe teren propriu ale Stelei în sezonul trecut, în toate competiţiile

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Turul pe Digi, returul pe ProTV
S-au decis posturile de televiziune care vor transmite în direct cele două meciuri din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor pe care Steaua le va juca împotriva macedonenilor de la Vardar Skopje. Partida tur de la Bucureşti, de marţi, va începe la ora 20:45 şi va fi în direct pe DigiSport, în timp ce jocul retur de pe 23 iulie, cu începere de la aceeaşi oră, va fi transmis de ProTV. Ambele partide vor fi comentate livetext şi pe GSP.RO.

Student de la Jilava
Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a decis să reia cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Ecologice din penitenciar. Becali speră ca prin această măsură să i se reducă pedeapsa pe care o are de executat.

Condamnat la 7 ani de puşcărie!
Unul dintre liderii galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă a fost condamnat de către Curtea de Apel Bucureşti la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru iniţiere sau constituire de grup infracţional, violenţă şi şantaj. Decizia luată nu este una definitivă, aceasta putînd fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Curtea de Apel a majorat pedepselor mai multor inculpaţi în Dosarul Sportivilor, dar a şi admis unele apeluri.

Brigadă din Cehia
UEFA a anunţat că meciul dintre Steaua şi Vardar Skopje de pe 16 iulie de pe Arena Naţională va fi arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Radek Prihoda la centru, iar asistenţi au fost delegaţi Patrik Filipek şi Petr Blazej. Rezervă va fi Jirí Jech. Returul de pe 23 iulie va fi arbitrat de o brigadă din Ucraina avîndu-l ca arbitru de centru pe Derdo Oleksandr, ajutat la cele două tuşe de Igor Bytskalo şi Semen Shlonchak.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
buerebuistas
buerebuistas  •  14 Iulie 2013, 17:04

au trecut 24 de ore si s-au cumparat 600 de abonamente , fata de cele 200 pe zi ale "maretului club dinamo" :))

buerebuistas
buerebuistas  •  14 Iulie 2013, 14:25
Postat de ave_biancorossi pe 14 Iulie 2013, 08:44

dar sa-si faca domnule ! ce ne inetereseaza pe noi ! daca nici acum nu-si fac si ei, cand sa-si mai faca ? o asemenea echipa straluceste 1-2 ani, o data la 25 de ani. deci, cand sa-si mai faca, peste 25 de ani ?..)

omule , descrierea facuta de tine se potriveste mai degraba lui dinamo :))

buerebuistas
buerebuistas  •  14 Iulie 2013, 14:21
Postat de ave_biancorossi pe 14 Iulie 2013, 08:48

asa, si ? ti-a crescut tie averea personala cu vreun cm in plus, sau cum ? pai atunci ce atata motiv de infumurare ?..)

nu este motiv de "infumurare" , ci motiv de bascalie , erau pe aici unii ce se laudau cu acele 200 de abonamente pe zi :))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează