FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 1-3

Steaua a fost amendată cu 60.000 RON pentru incidentele cu Ceahlăul! Baciu suspendat 3 etape!

Stadion Steaua
Stadion Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Steaua a scăpat de o sancţiune cu porţile închise după incidentele de la meciul cu Ceahlăul, cînd meciul a fost întrerupt 10 minute de către arbitrul Istvan Kovacs din cauza suporterilor care aruncau cu bulgări de zăpadă pe teren, anunţă GSP TV.

"Roş-albaştrii" au primit doar o amendă de 60.000 de RON şi vor disputa în continuare meciurile de pe teren propriu cu suporteri. În cazul lui Eugen Baciu, Comisia de Disciplină a decis o suspendare de trei etape pentru semnele obscene arătate suporterilor de la Tribuna II. Silvian Cristescu, managerul sportiv al Craiovei, a fost suspendat şi el patru luni pentru reacţiile sale de la partida cu Dinamo.

Bănel Nicoliţă s-a ales doar cu o etapă suspendare pentru cartonaşul roşu cu Ceahlăul, în timp ce Gheorghe Mulţescu va urmări următoarele două meciuri ale nemţenilor în tribună.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
 •  24 Februarie 2010, 21:09

pe-ni-bil

 •  24 Februarie 2010, 20:58

e aproape logic interzis sa iti duci micutul de 13 ani pe stadion..........pt scandalurile dintre patron si galerie

kautz
kautz  •  24 Februarie 2010, 20:18

Le-am spus celor de la Comisia de Disciplina sa ne arate cu ce s-a aruncat pe teren. Unde este zapada?", a afirmat Gigi Becali. indredibil totul pentru stina

Vezi toate comentariile (19)
Comentează