FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Soluție pentru înlocuirea lui Arlauskis la Steaua! Portarul care se autopropune în Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2015 09:24

Plecarea lui Giedrius Arlauskis a lăsat un gol în poarta campioanei României, unde Niță și Cojocaru nu par deocamdată capabili să țină pasul.

În aceste condiții Steaua e obligată să mai caute un portar. S-a încercat cu Pecanha, Felgueiras și Grahovac, însă roș-albaștrii n-au perfectat nici o mutare pe acel post.

Unul dintre foștii portari ai Stelei se oferă să revină în Ghencea. Este vorba despre Martin Bogatinov: ”Am amintiri plăcute la Steaua. E o echipă cu jucători buni, era o atmosferă foarte bună acolo. Din păcate, nu am avut șansa să joc și am plecat.

Steaua e o echipă importantă și fotbalul românesc la fel. Știu că Steaua și-a schimbat antrenorul și am auzit că-și caută portar. Poate acum aș avea mai multe șanse să joc”, a spus Martin Bogatinov la Digi.

Goalkeeperul macedonean a fost în lotul Stelei în returul sezonului 2013/2014, dar nu a apucat să joace nici un meci, înainte de a se despărți de campionii României. Apoi, a plecat în Cipru, la Ermis, de unde a ajuns la Neftci Baku, în Azerbaidjan.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
templarart
templarart  •  28 Iunie 2015, 11:06

Domnilor de la GSP, faceți va rog și un articol despre mine, mă autopropun antrenor la Steaua! Am avantaje clare față de actualul antrenor, sunt mult mai aproape de licența pro: am BAC-ul luat!

catalynn
catalynn  •  28 Iunie 2015, 09:52

Nu ma mira ca articolul e nesemnat, unui om întreg la cap i-ar crăpa obrazul de rusine sa publice asa ceva ...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iunie 2015, 23:43

”Buratino come back ” !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează