FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TG. MUREŞ 2-0

Steaua a învins fără emoţii Tg. Mureş, 2-0 » Cîştigătorul e Levy

Steaua urcă pe locul 3 în Liga 1
Steaua urcă pe locul 3 în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 09:57

Israelianul şi-a confirmat postul cu o victorie fără emoţii şi are două săptămîni la dispoziţie să facă echipa să cîştige şi jucînd frumos. Steaua - Tîrgu Mureş 2-0. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!


Ronny Levy a priceput din lecţia primelor două luni şi jumătate pe care le-a petrecut la Steaua că echipa asta nu suportă experimentele. Clubul, de fapt, patronul nu le suportă. Şi că nu-i recomandabil să-ţi asumi riscuri. Ce a făcut israelianul? A plantat doi mijlocaşi ultradefensivi, pe Bourceanu şi pe Bicfalvi, ca să se uite la meci mai liniştit, şi nu a îndrăznit să-l folosească pe Gardoş, nici măcar ca să-i mai refacă moralul. A schimbat un stoper faţă de Sofia, dar pe Iliev cu Geraldo, deci tot experienţa a ales-o.

Dovada că n-a gîndit greşit a fost că jocul a arătat la fel ca acela împotriva lui ŢSKA, adică roş-albaştri echilibraţi, 10 oameni care aleargă toţi. Senzaţia e că ar merge folosit oricare dintre ei fundaş, mijlocaş sau atacant, nu ar schimba mult echipa. Pentru că nimeni nu driblează, dar agresivi şi luptători sînt toţi. Unul prea agresiv, Rusescu. Levy l-a scos repede, după nici 30 de minute, speriat că jocul lui Raul anunţa mai degrabă al doilea "galben" şi eliminarea, nu vreun gol.

Brandan, două pase decisive, plus penalty ratat!
Cum se poate marca într-un meci atît de chinuit? Cu o lovitură de cap, cel mai probabil. Geraldo a reuşit-o, la o centrare a lui Brandan. Exact ca la Sofia, adică Stea nestrălucitoare, dar mulţumită. Atît de relaxaţi s-au simţit jucătorii, că Brandan şi-a bătut joc de un penalty. A cerut insistent mingea, să execute el, dar pregătise o pasă la portar, pe care Balauru a şi aşteptat-o în plonjon, plictisit că balonul plîngea pînă la poartă (72).

Sabău a privit enervat cum echipa lui, pe care Vasilache o făcea anul trecut una suficient de creativă, a devenit incapabilă să lege trei pase la rînd. Celsinho a fost speranţa Braziliei, dar joacă acum de parcă i s-a spălat creierul! "Moţu'" l-a schimbat pe sud-american şi a încercat contra Stelei o axă centrală incredibilă, Iencsi-Ghionea-Ilyes-Florin Dan. Toţi patru au peste 140 de ani! Roş-albaştrii au rezistat în faţa urmaşilor lui Matusalem din Biblie, nu a brazilianului de la Lazio. Şi-au dublat avantajul prin Martinovici, "cap" din cornerul executat de Brandan, şi rămîn, matematic, în grafic. Pentru estetică, Levy are două săptămîni să lucreze.


3 goluri a marcat a marcat Geraldo de cînd a venit la Steaua, în vara anului trecut

MM a revenit pe bancă
Mihai Stoica a stat aseară în premieră pe banca tehnică la un meci de campionat al roş-albaştrilor. Managerul stelist a fost suspendat o lună, după finala Cupei României cîştigată contra lui Dinamo. MM a fost prezent lîngă Levy doar la partidele cu ŢSKA Sofia, din Europa League.

Prepeliţă, neoprit în lot
Ronny Levy a făcut mai multe modificări în primul "11" faţă de partida de joi, cu ŢSKA. Iasmin Latovlevici a luat loc pe bancă, în timp ce Andrei Prepeliţă nu a fost nici măcar rezervă din cauza unei contuzii suferite contra bulgarilor, el fiind înlocuit de Bicfalvi. În premieră a fost rezervă şi Ionuţ Năstăsie, căpitanul echipei naţionale Under 19 a României.

Rusescu, aproape de eliminare
Steaua ar fi putut rămîne în 10 încă din minutul 15. Raul Rusescu a fost avertizat în minutul 12 pentru un fault dur la un adversar, iar trei minute mai tîrziu el l-a atacat imprudent pe Ilyes, care a căzut ca secerat. Sebastian Colţescu a dictat doar fault la a doua intervenţie a stelistului, spre nemulţumirea lui Ovidiu Sabău şi a colaboratorilor săi. Levy a fost şi el extrem de nervos pe acţiunile lui Rusescu, la care a strigat în mai multe rînduri. Israelianul a simţit că Rusescu ar putea fi eliminat şi l-a schimbat cu Nikolici, în minutul 24.

Toată conducerea la nuntă
Steliştii nu au avut în lojă pe nici unul dintre conducătorii clubului, care au preferat să meargă la nunta lui Cristi Borcea, la care a fost naş Gigi Becali. Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, Teia Sponte, dar şi preşedintele Valeriu Argăseală au fost la nunta de la Bucureşti.

Duel naş contra fin
În partida de ieri, Mihai Stoica l-a avut adversar chiar pe finul său, fostul jucător al Stelei, al Oţelului şi al lui Poli Timişoara, Sorin Ghionea. Cei doi doar s-au salutat înaintea partidei. Fundaşul a plecat imediat după meci la Piteşti, acolo unde a fost el, la rîndul său, naş pentru un alt ex-stelist, Nicolae Dică. "Dicanio" şi-a botezat ieri cel de-al doilea copil.

Supărat pe Colţescu
Mihai Stoica a fost extrem de nervos pe durata primei reprize din cauza manierei de arbitraj a lui Sebastian Colţescu. Faza care l-a enervat pe managerul stelist s-a petrecut în minutul 43, atunci cînd Borceanu a primit un "galben" după o intrare la Sergiu Buş. MM i-a reproşat arbitrului că a greşit, deoarece mijlocaşul stelist a jucat mingea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
demolator74
demolator74  •  29 August 2011, 22:54

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica...in care moneda virtuala v-a putea fi transformata in bani adevarati... Inscrierea este gratuita si o puteti face la adresa de mai sus... Pentru cei din afara tarii jocul v-a incepe abia peste cateva zile dar inscrierile sunt deschise...Bafta, distractie si de ce nu spor la bani..:)

iulian96alexx
iulian96alexx  •  29 August 2011, 20:59

LIGA 1, LIGA BBVA, PREMIER LEAGUE, IL CALCIO, LIGUE 1 LIVE Doar aici IN HD! Super CALITATE www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info

demolator74
demolator74  •  29 August 2011, 19:18

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica...in care moneda virtuala v-a putea fi transformata in bani adevarati... Inscrierea este gratuita si o puteti face la adresa de mai sus... Pentru cei din afara tarii jocul v-a incepe abia peste cateva zile dar inscrierile sunt deschise...Bafta, distractie si de ce nu spor la bani..:)

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close