FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua a primit o ofertă oficială pentru Cristi Tănase » Răspunsul lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 20:36

Campania de achiziţii la Steaua este în floare. După ce a rezolvat transferul lui Paul Papp, cel mai probabil oficialii vor mai aduce încă doi jucători. 

Totuşi, întrebările pe care şi le pun toţi fanii roş-albaştrilor sînt legate de plecări. Impresarul favorit al lui Laurenţiu Reghecampf a anunţat azi că Steaua are o ofertă oficială pentru Cristi Tănase.

Deşi acum toţi banii ar intra în conturile clubului, expirînd clauzele celor de la FC Argeş, Gigi Becali refuză să se despartă de căpitanul echipei.

Patronul echipei îşi doreşte ca echipa să continue pe aceeaşi linie pe care a dus-o şi fostul antrenor în ultimii doi ani, să cîştige titlul şi să ajungă în primăvara Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
marioa
marioa  •  30 August 2014, 10:14
Postat de solomon_i pe 30 August 2014, 09:12

Si care este oferta ?

Doua oi si 3 putini de branza e dispus sa dea ciobanul cui l-o lua pe Tanase! Poate si pe Lemnaru la pachet sa fie Lemn Tanase!

marioa
marioa  •  30 August 2014, 10:10
Postat de bivumu pe 30 August 2014, 09:33

jj isi gestioneaza afacerea cum stie el mai bine. La Sofia am vazut cum echipa a cazut fiind incapabila sa mai iasa din jumatatea proprie de teren. Echipa din toamna trecuta, tocmai la sfarsit avea puterea de zdrobi adversarii. ... O "mica" diferenta pe care jj inca nu a sesizat-o.

Pai el nu poate sa o sesizeze ca e pitit bine. Dar se poate sesiza usor la televizor mica mare diferenta. Ai mai vazut cumva zburand pungutele la marginea terenului ca anul trecut? Asta e mica mare diferenta caci oile sunt cam aceleasi.

plesan
plesan  •  30 August 2014, 09:47
Postat de roadster1988 pe 30 August 2014, 09:40

sunt discutii avansate cu U Tarlungeni....

eu credeam ca ajunge sa se transfere la tine acasa sa iti manance mancarea

Vezi toate comentariile (32)
Comentează