FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a renunţat la Tudela » "TU DE LA 6 februarie nu mai eşti la Steaua!" :)

Josh Tudela, Tudela, LA Galaxy
Josh Tudela, Tudela, LA Galaxy

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Cum a venit, aşa a şi plecat mijlocaşul american: într-un mod original. Aşa l-au anunţat şefii Stelei pe Josh Tudela că nu mai face parte din lotul lui Stoichiţă, antrenorul renunţînd la el după prestaţiile slabe din partidele amicale

După 23 de zile de stat la Steaua, 4 meciuri amicale şi peste 30 de antrenamente, Josh Tudela a aflat că nu va fi păstrat în lot. Modul în care Valeriu Argăseală a făcut însă anunţul despărţirii de mijlocaşul care evoluase ultima oară pentru L.A. Galaxy a fost unul inedit.

"Tu de la 6 februarie nu mai vii la antrenamentele echipei" a fost anunţul preşedintelui din Ghencea, după care Tudela a returnat echipamentul şi şi-a făcut bagajele, urmînd să părăsească astăzi cantonamentul roş-albaştrilor din Antalya. Ieri, a fost prima zi în care americanul nu a mai ieşit pe teren, sub comanda lui Stoichiţă, soarta lui fiind pecetluită vineri seară, după amicalul cu Rijeka.

Tudela (25 de ani) a venit în Ghencea la solicitarea lui Stoichiţă, care a dorit să-l vadă în cîteva jocuri de verificare pentru a-şi face o impresie despre el. A bifat toate cele 4 amicale, cu Şahtior (0-1), cu Red Bull Salzburg (1-1), cu Vasas Budapesta (2-0) şi cu NK Rijeka (1-1), însă a dezamăgit în toate, dar mai ales în ultimul, în care s-a făcut vinovat în totalitate la golul încasat de Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sirehd
sirehd  •  07 Februarie 2010, 10:46
Postat de pe 07 Februarie 2010, 04:08

Pt. SKRAp: sa stii ka Tudela e mult peste Filip si Iacob. L-am urmarit la Galaxy si e chiar o.k. Merita sa fie pastrat. Pacat, cred ca era o solutie buna. Venea gratis si ar fi avut salariu mic, deci putea sa fie si o afacere buna. Timpul va decide daca Stoichita a gresit.

si eu cred ca Tudela putea ajunge jucator de baza. totusi, ar trebui mizat mai mult pe juniori. problema in Romania e ca toate echipele, de la poz 7-8 in clasament in sus vor titluil in fiecare an si nu se gandesc sa mai reduca motoarele prin gazete si sa-si "creasca" o echipa...

 •  07 Februarie 2010, 10:07
Postat de pe 07 Februarie 2010, 02:12

asta a fost acceptat la antrenamente deoarece si-a platit singur cantonamentul . colombo de la ceahlaul cand a zis ca nu e cea ce cauta a fost diplomat de fapt el a vrut sa zica ca tudela e varza .

a venit din sua la 5 mii de euro a lui ciobanu,a alergat mai mult ca toti,nu s a ferit de accidentare ci a pus osu,a fost la locul potrivit caci altfel ar fi fost gol din prima,nu avea impresar,era cuminte,modest...a rezultat ca nu e de argasit,nu este bun de behait,nu e bun de stoichitit...au dreptate totala fanii stelei!!!becali si gasca lui de labili!!nu era bun bergodi care cu copii stelei incepuse un vis frumos!!ca nu i ceruse nici jucatori ...un nebun e nebun si gata!!becalii inapoi la oi

 •  07 Februarie 2010, 09:30

Stoichita umbla dupa "cai verzi"...a luat "parasuta"asta de juktor l-a tot fortat in amicale,in loc sa-i foloseasca pe :Onicas,Iacob(ca are nevoie de fundas central),Ionescu,Bicfalvi,Filip,s.a.m.d....Bine ar fi sa "iasa"bine si cu "epava"asta din...Cipru...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează