FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a rezolvat transferul lui Pepe! » Vine vineri!

Pepe Moreno, Moreno, Steaua
Pepe Moreno, Moreno, Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Steaua a rezolvat ieri transferul columbianului şi urgentează formalităţile de obţinere a vizei. Atacantul va fi dublura lui Kapetanos, Pepe urmînd să ajungă la Bucureşti vineri seara, cu o săptămînă înainte de startul returului

Steaua a bătut ieri în cuie al 5-lea transfer al iernii. Pepe Moreno şi-a rezolvat situaţia şi a primit apoi OK-ul Stelei de a veni la echipă. Imediat, Marius Ianuli a trecut la formalităţile de obţinere a vizei. S-a luat legătura cu Consulatul României de la Bogota şi se speră ca pînă joi Pepe să primească viza de intrare în România.

Cei din Ghencea au emis deja biletele de avion pe numele lui Pepe, acesta urmînd să sosească în România în ziua în care se va întoarce şi echipa din stagiul din Antalya, adică vineri. Cel mai probabil, sîmbătă va efectua vizita medicală, iar din prima zi a săptămînii următoare se va antrena sub comanda lui Mihai Stoichiţă.

Este pentru a doua oară cînd Pepe vine în Ghencea. Prima dată s-a întîmplat acum fix doi ani, el evoluînd în returului sezonului 2007-2008 în toate cele 15 etape, reuşind să marcheze 5 goluri. Pepe vine liber de contract şi va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună.

5 transferuri a bifat Steaua o dată cu sosirea lui Pepe Moreno, ceilalţi 4 fiind fraţii Karamian, Jelev şi cipriotul Parpas

"Am înţeles că Pepe are o mare dorinţă de a se reîntoarce la Steaua, ceea ce e perfect, înseamnă că are o mare motivaţie"
Mihai Stoichiţă

"Nu pot veni mai repede de finalul săptămînii pentru că atît durează formalităţile"
Pepe Moreno

Situaţia celorlalţi jucători aflaţi în vizorul Stelei
Okoronkwo - a cerut salariu prea mare, momentan transferul este în impas
Tall - a căzut definitiv
Ouon - a căzut definitiv
David Lopes - Steaua încearcă să-l ia gratis de la Cordoba
Diarra - roş-albaştrii încearcă să-l convingă să accepte 10.000 de euro pe lună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  10 Februarie 2010, 10:54

pepe-i bun...dar oana zavoranu nu vine?

neaga1900
neaga1900  •  10 Februarie 2010, 09:59

Ma indoiesc ,ca Pepe , daca chiar a fost ,transferat(!), va fi rezerva!E un fotbalist cu multe calitati:daca va fi ,minim, cum era cand a plecat de la Steaua, va fi titular langa Kapetanos...

dumasco
dumasco  •  10 Februarie 2010, 08:26

Salutare ! Daca ar mai si juca si cu mult suflet cum a facut-o de multe ori va fi un mare fotbalist ! Forza Steaua !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează