FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua alimentează campioana » Giurgiuvenii caută întăriri la echipa lui Reghecampf

În tricoul Stelei, Marica n-a apucat să marcheze. Are în schimb două pase decisive
În tricoul Stelei, Marica n-a apucat să marcheze. Are în schimb două pase decisive

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2016 00:00

Astra îl vinde pe Alibec și vrea să-l înlocuiască cu Marica. Papp, indezirabil printre roș-albaștri, e altă țintă a formației din Giurgiu.

Steaua a pierdut primul loc și o consecință poate fi și migrația câtorva jucători de la București la Giurgiu. Șumudică a anunțat deja că îl dorește pe Ciprian Marica: "Am discutat cu el, ar fi bun pentru Champions League".

Atacantul de 30 de ani va încheia în curând conturile cu Becali, după o experiență afectată de probleme medicale. De ce s-a orientat Șumi către Marica, din moment ce Astra are cel mai bun vârf din campionat, pe Alibec?

Fiindcă șansele ca Denis să continue la Giurgiu sunt foarte mici. Pentru el există deja o propunere din Rusia, în valoare de 2,7 milioane de euro. Ioan Niculae e tentat să accepte oferta, de teamă că atacantul n-ar mai fi la fel de motivat la Astra și după Euro.

La 25 de ani, Alibec are cel mai bun sezon din carieră și l-a convins pe Iordănescu că merită să fie în lotul "naționalei" pentru Campionatul European.

"S-ar integra imediat"

Șumudică e convins că îl poate resuscita pe Marica, la care Steaua renunță tocmai pentru că nu mai crede în reabilitarea lui. Antrenorul are același plan și pentru Paul Papp, fundașul pe care roș-albaștrii l-au fixat pe bancă din cauza câtorva greșeli decisive din partide importante. "Dacă aș putea alege un singur fotbalist de la FCSB, l-aș lua pe Papp", admite Șumi.

De ce e interesat de stoperul în vârstă de 26 de ani: "Îl cunosc bine, l-am antrenat la Farul, în «B», de unde a ajuns la «naționala» de tineret. Și a mai jucat la Astra, așa că s-ar integra foarte ușor în grup, ar fi acceptat imediat de colegi".

Marica va deveni liber, astfel că poate negocia nestingherit cu Astra. Papp e legat de Steaua încă 3 ani, dar părțile pot ajunge la un acord de reziliere, dat fiind statutul de rezervă cu care s-a ales fundașul.

La "vânătoare"

MM Stoica va pleca în weekend pentru a urmări jucători pe care Steaua vrea să-i transfere în această vară.

"La cererea telespectatorilor, iată programul meu de weekend. Vineri: Pacos de Ferreira - Tondela. Sâmbătă: Freamunde - Penafiel și Coimbra - Braga. Duminică: Guimaraes - Moreirense. Luni: Estoril - Arouca. După acest periplu lusitan, împreună cu Reghecampf vom înainta propunerile patronului. Apoi, în situația în care propunerile noastre se vor bucura de atenție, reprezentanții clubului vor întreprinde diligențele necesare pentru a înregimenta jucătorii", a scris MM pe pagina de Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
sibelius
sibelius  •  06 Mai 2016, 17:28
Postat de Soos Vilmos pe 06 Mai 2016, 12:10

Daca stirea este adevarata este mare pacat, o echipa campioana in general nu are de ce sa cumpere jucatori de la o echipa de pluton.

Unde citisi bre cuvantul "cumpara"? Astra va cheltui pe transferuri la fel de mult ca si FC Rin Hotel SRL, adica 0(zero) lei.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Mai 2016, 17:11

Vili-bacsi, ai luat-o pe urmele lui Sumudica. Aceleasi glume nesarate. Mai ai un pic si-i ajungi pe Nea Broasca si gemenii otto si braun...

panzer_lehr
panzer_lehr  •  06 Mai 2016, 16:40
Postat de Soos Vilmos pe 06 Mai 2016, 12:10

Daca stirea este adevarata este mare pacat, o echipa campioana in general nu are de ce sa cumpere jucatori de la o echipa de pluton.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează