FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua ar putea rămîne fără vedete: "Am oferte pentru 75% dintre jucătorii pe care îi reprezint"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 18:21

Condamnarea lui Gigi Becali e un motiv pentru care unii jucători ai roş-albaştrilor au dubii în privinţa viitorului la Steaua şi ar înclina spre o plecare în străinătate.

"Sînt cereri pentru 75% dintre jucătorii pe care îi reprezint la Steaua. Le-am zis că o să-i duc să vorbească faţă în faţă pentru a putea pleca", a spus Anamaria Prodan la Digi Sport.

Bourceanu, Pintilii, Adi Popa, Szukala, Prepeliţă, Doru Bratu, Adi Rocha şi Filip sînt jucătorii de la Steaua reprezentaţi de Anamaria Prodan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
ovidiu1969
ovidiu1969  •  25 Mai 2013, 00:17

Imi cer scuze, Anamaria. N-am citit cu atentie. Bravo, ai oferte senzationale pentru Filip, Adi Rocha, Doru Bratu, Prepelita si Szukala. Ia-i si du-te si tu cu ei cu tot, ca am si eu o oferta pentru tine la spitalul de nebuni. Vai de mama lui Reghe asta, ca vad ca acasa e sub papuc omul.

ovidiu1969
ovidiu1969  •  25 Mai 2013, 00:11

Deci cam avea dreptate Gigi cand se lua de mocofana asta. Stia el ceva. Nu poate sa-si tina gura parasuta asta nici macar 2 zile. Mereu apare ea cu cate o declaratie. Ia mai du-te fa dracu cu tot cu Reghe al tau si mai lasati-ne in pace, ca nu suntem noi obligati sa-ti ascultam aberatiile. Si-asa aici la noi este mizerie, asa cum ai zis, asa ca puteti pleca linistiti in Germania, Reghe antrenor in liga a treia si tu pe post de mascarici la vreo emisiune TV.

imperator
imperator  •  24 Mai 2013, 23:55

Ha ha ha, asta-i vinde jucatorii ciobanului .-

Vezi toate comentariile (37)
Comentează