FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua are la îndemînă prelungirea cu cel mai bun jucător al ei: ”Daţi-mi oferta şi semnez!”

Sînmărtean a evoluat, în toată cariera lui, la 5 echipe de club: Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui şi Steaua +2   FOTO
Sînmărtean a evoluat, în toată cariera lui, la 5 echipe de club: Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui şi Steaua

Articol de - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 09:06

Mai are contract doar pînă la finalul campionatului, dar se declară dispus să extindă înţelegerea. Ar avea 35 de ani şi patru luni la startul viitorului sezon.

Lucian Sînmărtean constituie o miză pentru Steaua şi dincolo de contribuţia lui concretă de pe teren. E şi un obiectiv în negocierile pentru prelungirea contractului. Sînmărtean va fi liber în vara viitoare dacă roş-albaştrii nu extind înţelegerea cu el.

"Să mi se facă oferta de prelungire şi semnez imediat!", a anunţat mijlocaşul după încă un meci formidabil reuşit în tricoul campioanei, cel cu Gaz Metan.

La 3-1 cu trupa lui Dulca, Lucian a marcat direct din corner şi a oferit alte momente de magie tehnică. "E absolut fantastic! E un pictor al fotbalului! L-aş convoca la echipa naţională pe Sînmărtean şi dacă el ar fi invalid, atît de bun e!", a exclamat Daniel Prodan la DigiSport.

Ar semna pe aceiaşi bani
Steaua încă nu a rezolvat prelungirea contractului cu Lucian, care va avea 35 de ani şi patru luni la startul viitoarei stagiuni. În pofida vîrstei înaintate, probabil şi-ar găsi alt angajament în vara viitoare, graţie momentului excelent pe care îl traversează.

Play-makerul pe care Hagi îl asemuia cu Michel Platini în tinereţe, cînd Sînmărtean încă nu plecase de la Bistriţa la Panathinaikos, e plătit în Ghencea cu 20.000 de euro lunar şi declaraţia de după jocul cu Gaz Metan arată că ar continua la Steaua pe aceiaşi bani pe care îi încasează în prezent.

Dacă-l vor păstra, nu ar fi prima oară cînd roş-albaştrii folosesc un mijlocaş trecut de 35 de ani. La startul sezonului 2004-2005, "militarii" îl aveau în echipă pe Dorinel Munteanu. Cel mai selecţionat fotbalist din istoria "naţionalei" României împlinise 36 de ani cînd a început competiţia, un aspect care nu l-a încurcat prea tare.

Motivat în continuare şi extrem de influent în echipă, Munteanu a ajutat-o pe Steaua să devină campioană în 2005. Sînmărtean este azi măcar la fel de important pentru formaţia lui Gâlcă pe cît era Dorinel în urmă cu 9 ani.

4 meciuri şi două goluri are Sînmărtean în acest sezon din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
slim10
slim10  •  15 Septembrie 2014, 20:31

Daca era cu acelasi varsta cu Messi, ar fi peste el deja. Oricum, doamne ajuta sa semneze sanmartean!!!!

rizocel
rizocel  •  15 Septembrie 2014, 18:36

aparaaaaa COSMIN MOTI !!!! Victorie !!!

myke82
myke82  •  15 Septembrie 2014, 16:16

Avand in vedere ca Steaua este condusa de un cioban analfabet si de un hot pervers ca Argaseala, nu m-ar mira sa nu-i mai prelungeasca contractul lui Sanmartean. Cu aceasta conducere mizerabila totul este posibil.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează