FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA 1-0

Steaua - Chiajna 1-0 chinuit şi Becali începe showul! "Nu mai suport să termin meciul cu gura pe cruce!"

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 iulie 2012 03:55

Patronul Stelei i-a desfiinţat pe Rocha şi pe Florin Costea, i-a lăudat pe Nikolici, Chipciu şi Tibi Bălan, a spus că va renunţa dacă nu va cîştiga titlul, după care a revenit asupra declaraţiei


Gigi Becali a trăit la cote maxime meciul cu Chiajna, iar la final s-a dezlănţuit într-un amalgam de declaraţii, multe dintre ele bătîndu-se cap în cap. Intrat în direct la DigiSport, la 7-8 minute după ultimul fluier al lui Robert Dumitru, Becali s-a arătat deranjat de cum a arătat echipa sa.

"Mă aşteptam la cu totul altceva. Mă aşteptam să cîştigăm uşor, nu să ne chinuim atît, dar n-ai cum să te impui lejer dacă Florin Costea pierde toate mingile, iar Rocha, de care toată lumea zice că e mare atacant, eu zic că nu e, fiindcă la cîte faze a avut trebuia să o bage în poartă. E clar că nu avem marcator, Rocha nu e ce ne trebuie, poate că e Nikolici, pe care îl avem şi nu ne dăm seama ce avem în curte", a spus Becali.

"Vă spun ceva în premieră, dacă nu cîştig campionatul nici în acest sezon, mă las, plec de la Steaua. Jucătorii te pun în situaţia de a ajunge la astfel de gesturi pentru că te gîndeşti la sănătatea ta. Ştiţi cum am terminat eu meciul? Cu crucea de la gît în gură, lipită de buze, rugîndu-mă să nu luăm gol. Am terminat meciul cu inima la gură, mai ales că la acea fază din minutul 91 Chiajna putea să marcheze", a continuat patronul.

Gigi Becali a revenit însă asupra tentativei de retragere. "Aşa am zis eu, la nervi, dar eu mă retrag doar la Sfîntul Ilie", a spus Becali, după care a evidenţiat şi 3 jucători: "Chipciu şi-a dat viaţa, Tibi Bălan mi-a plăcut mult, iar Nikolici a intrat fantastic".


"Fotbalul e ceva foarte complicat, acum realizez că trebuie să-l faci cu cei mai mari profesionişti pentru a cîştiga şi pentru a nu avea emoţii"
Gigi Becali

"După acest meci, nici nu mai ştiu ce să cred. Pînă acum, toţi spuneau să sîntem buni, că avem 8 jucători la echipa naţională, acum nu mai ştiu dacă e aşa, nu mai ştiu..."
Gigi Becali

"Eu spun că n-a fost o victorie chinuită, am controlat tot meciul. Oricum, la astfel de succese la limită se văd caracterele adevărate. Avem echipă bună, o să luăm acest titlu, o să vedeţi"
Vlad Chiricheş, fundaş Steaua

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (238)
redsef2005
redsef2005  •  25 Iulie 2012, 20:06
Postat de imperator pe 24 Iulie 2012, 12:42

Sunt curios cum va reactiona Jiji dupä prima bätaie ! :))

"Gata, nu se mai poate aşa, dau afară 10 jucători, aduc în iarnă alţi 14 - 15, o să vedeţi, fac din Steaua cea mai puternică echipă, să câştig fiecare meci de la 5 - 0 în sus, să stau liniştit! Noi ne-am chinuit cu ăştia... Şi Reghecampf ăsta, a greşit echipa, i-am spus "bă, joci cu Costea, Nikolic nu are ce căuta în primul 11", nu m-a ascultat, a făcut dinadins invers! Rusescu ce a căutat pe teren, i-am spus să joace cu Tibi Bălan, cel mai bun număr 10 din România! Gardoş a gafat, l-aţi văzut pe Gardoş? Tănase s-a plimbat cu mingea, nu a făcut nimic, nimic nu a făcut! Burceanu a pierdut toate mingile, ce, ăsta e om de Steaua!? Tătăruşanu iar a dormit în poartă..."

gogucovasna9
gogucovasna9  •  25 Iulie 2012, 14:01

MAI BINE AI STA CU UN ...FLUIER...DINAMOVIST IN GURA!!!!

imperator
imperator  •  24 Iulie 2012, 14:21
Postat de alex.xavier.steaua pe 24 Iulie 2012, 13:04

Au jucat la misto,daca le dadea Steaua vreo 3-4 boabe,ati fi luat foc ca a fost vezi Doamne,blat.Deja sunteti penibili..

Tot la fel au zis si la 1-0 .

Vezi toate comentariile (238)
Comentează