FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua cu trei feţe » Cum ar putea arăta prima echipă în retur şi ce variante de rezervă sînt

Latovlevici e titular pe banda stîngă a defensivei Stelei.
Latovlevici e titular pe banda stîngă a defensivei Stelei.

Articol de , - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 22:46

Radiografia completă a celor 10 amicale din cele două stagii creionează cum vor arăta echipa de bază şi cea de rezervă în returul ce va începe peste două săptămîni.

Se spune că un post de titular ţi-l cîştigi în funcţie de cum te antrenezi, dar şi de cum te prezinţi în meciurile de verificare. Pentru Steaua, jocurile fără miză s-au încheiat şi în faţă există "dubla" cu Ajax, dar mai ales fix 3 luni pline în Liga 1, unde e mare favorită să cîştige titlul.

Cum a eşalonat cele 10 jocuri de verificare fiecare compartiment în parte? GSP a calculat şi apoi a adunat toate minutele pe care fiecare stelist le-a bifat. În funcţie de totalul acestora, rezultă un "11" de bază, dar şi unul al primelor rezerve pentru fiecare post în parte.

Faţă de formula-tip din prima parte a sezonului, acum lipsesc doar cei care n-au putut juca în mod constant în amicale din cauza accidentărilor: Szukala şi Georgievski. În rest, titularii au confirmat şi continuă să fie în prim-plan.

Rusescu rămîne "regele" golurilor
Cele 10 partide de verificare au lămurit şi cine sînt oamenii ce duc greul ofensivei Stelei. Echipa a înscris 13 goluri, iar Rusescu, golgeterul roş-albaştrilor în prima parte a sezonului, s-a dovedit cel mai important stelist şi în jocurile din Spania şi Turcia. Din cele 13 reuşite, Raul a contribuit la aproape jumătate dintre ele: de două ori ca marcator şi de 4 ori ca pasator decisiv, aşa cum a fost şi sîmbătă, cînd i-a oferit o minge perfectă lui Iancu.

La cîte goluri au contribuit steliştii
1. Rusescu: 6
2. Ad. Popa: 3
3-6. Tănase: 2
Tatu: 2
M. Costea: 2
Pintilii: 2
Steliştii care au contribuit la cîte un gol: Latovlevici, Chipciu, Pîrvulescu, Szukala, Nikolici, Rocha, Prepeliţă, Filip, G. Iancu

4 jucători au plecat de la Steaua în această iarnă: Martinovici, Dumitraş, Machado şi Bălan. Au venit în schimb 3: Rîpă, Iancu şi Tatu

27 de jucători a folosit Reghecampf în prima parte a sezonului în cele 31 de meciuri oficiale disputate în Liga 1, Cupa României şi Europa League

558321-echipa-a.jpg558322-echipa-b.jpg558323-echipa-c.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gipanaul
gipanaul  •  11 Februarie 2013, 09:33

"Steaua cu trei feţe". Parca ii vad pe Jiji, MM si Reghe combinati in acelasi portret (ca in pictura suprarealista a lui Dali). Eventual, privind realistic...dupa gratii!!

alpin
alpin  •  11 Februarie 2013, 09:21

Totul depinde de... justitia romana! Daca azi se face dreptate si infractorul-oaie ajunge la bulau, nu mai are rost sa discutam despre retur. Daca insa, conform traditiei, justitia va fi orbita de banii murdari ai mafiei... tot nu avem ce discuta. La fel ca in toamna, nu se va juca pe teren! Mai sunt cateva ore si aflam. Daca exista Dumnezeu, scapam de cioban. Daca nu... nu exista!

rad1cal
rad1cal  •  11 Februarie 2013, 08:42

in europa ne da ajax 7, da` campionatu` il luam lejer si cu echipa c

Vezi toate comentariile (5)
Comentează